Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Zomerse opendeurdagen op 17 en 18 juni

Wilt u inspiratie opdoen voor uw poolhouse, woonuitbreiding, pergola, carport, tuinhuis, cottage, tuinkamergarage of een ander bijgebouw op maat? Kom dan op zaterdag 17 juni van 9u30 tot 18u30 en op zondag 18 maart van 14u tot 18u30 naar onze zomerse opendeurdagen die wij omgedoopt hebben tot onze Ostynspiration Days Summer Edition.

Tijdens dit opendeurweekend hullen wij onze showroom, gelegen aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, in een zomers kleedje en kan u naast een verfrissend ijsje of drankje ook genieten van talrijke zomerse kortingsacties op ons totale gamma aan poolhouses, woonuitbreidingen en tuinconstructies. Het ideale moment dus om inspiratie op te doen voor uw project, vrijblijvend informatie in te winnen of uw droomproject vast te leggen aan uitzonderlijke zomerse condities. 

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul dan hier ons online afsprakenformulier in. 

Win 4 luxe poefs ter waarde van 1.700 €

Naast de talrijke promoties en zomerse kortingsacties op ons totale gamma, verloten wij tijdens onze opendeurdagen ook 4 Dotty luxe poefs van het merk Roolf onder onze kopende klanten die een project vastgelegd hebben bij ons op 16, 17 of 18 juni. Deze prachtige en prestigieuze poefs zijn niet alleen uiterst stijlvol maar ook stevig, ergonomisch, comfortabel en kunnen zelf drijven op het water! Deze poefs worden u aangeboden door Zonne-wende, onze premium partner voor binnen- & buitenmeubilair. 

Maak een afspraak tijdens onze opendeurdagen

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken tijdens onze opendeurdagen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen. 

showroom bereikbaar tijdens de wegenwerken

Op heden zijn er ook werkzaamheden in onze straat. Onze showroom blijft echter ten allen tijde bereikbaar via een kleine omleiding. Bekijk het plannetje hier online of lees meer over de werkzaamheden via deze link.


Deel dit artikel