Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Zonnewende: outdoor & indoor furniture

Zonnewende is gespecialiseerd in meubilair voor binnen en buiten zodat u uw poolhouse, terrasoverkapping, woonuitbreiding, veranda of tuinhuis met overkapping onmiddellijk ook mooi kan inrichten. Alle realisaties die in onze showroom te Dottenijs te bewonderen zijn, worden ook door Zonnewende ingericht en voorzien van tuin- & verandameubilair.  

Geniet van een extra korting

Ontdek het aanbod van Zonnewende, onze premium partner en specialist in outdoor & indoor furniture, in onze showroom te Dottenijs, in hun showroom in de Rue des Bardanes 6 te Marquain (Doornik) of neem een kijkje op hun webshop zonne-wende.be. Als klant van Ostyn geniet u daarenboven van extra korting op het gamma van Zonne-wende! 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project, onze realisaties van dichtbij bekijken en de kwaliteit van onze constructies met uw eigen handen voelen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw droomproject.