Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Uw veranda op maat

Extra ruimte dankzij een uitbouw of veranda

Wilt u graag een extra ruimte creëren aan uw woning? Dan bent u bij Ostyn aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar ontwerpen, realiseren en plaatsen wij veranda's en woonuitbreidingen in alle maten, materialen en stijlen. Bent u op zoek naar een moderne uitbouw, een strakke woonuitbreiding of een traditionele veranda? Verkiest u een houten veranda of droomt u eerder van een minimalistische uitbouw in aluminium of Trespa? Wij luisteren graag naar uw wensen en maken voor u de woonuitbreiding op uw maat! 

Breid uw vrijheid uit met een veranda

Een veranda is de perfecte oplossing als u de binnenruimte van uw woning wenst te vergroten en toch wil genieten van het buitenleven. Wij creëren samen met u een extra afgesloten buitenruimte die naadloos aansluit bij uw smaak en uw woning maar tegelijkertijd ook prachtig overvloeit in uw tuin en uw buitenomgeving. Laat ons samen uw vrijheid uitbreiden met een kwalitatief hoogstaande uitbouw of veranda. 

Combineer uw veranda met een pergola

Wilt u niet alleen uw binnenruimte uitbreiden maar ook een extra overdekte buitenruimte creëren waar u kan genieten van het buitenleven? Overweeg dan om uw woonuitbreiding te combineren met een pergola of overkapping. Zo heeft u het beste van twee werelden! Bij Ostyn creëren en realiseren we al sinds 1992 veranda's met aangebouwde pergola's in alle materialen, in alle maten en in alle stijlen.

Informeer vrijblijvend bij onze projectadviseurs voor een gratis offerte of kom inspiratie opdoen in onze showroom te Dottenijs. 

Veelgestelde vragen over veranda's

Wilt u uw woning uitbreiden met een klassieke veranda of een moderne woonuitbreiding met een plat dak? Dan bent u bij Ostyn zéker aan het juiste adres! Maar wat is nu de gemiddelde kostprijs voor een veranda? Wij zetten graag een aantal zaken op een rijtje voor u. 

Ostyn is niet verantwoordelijk voor thermische glasbreuken maar het is wel onze taak om u te informeren hoe u dit kan vermijden. Diverse factoren kunnen immers een thermische glasbreuk veroorzaken of beïnvloeden, zoals gordijnen, voorwerpen die tegen het raam geplaatst worden, affiches die op het raam gekleefd worden, de aanwezigheid van een warmtebron (bijvoorbeeld een radiator) of een airconditioning die warmte of koude blaast richting het glas. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het artikel van Buildwise (het vroegere WTCB) die u hieronder kan downloaden. 

Artikel Buildwise over thermische glasbreuk
pdf-Bestand138,19 KB

Verschijnt er nevel of condens op de ramen van uw uitbouw, veranda, poolhouse of woonuitbreiding en zou ik dit graag vermijden? Ontdek dan hier enkele tips hoe u condensatie en vochtigheid kan bestrijden. 

Kiezen voor Ostyn is sowieso kiezen voor kwaliteit. Natuurlijk vergt elk materiaal onderhoud en hebben onze constructies alsook de onderdelen elk hun specifieke garanties. Wij hebben dan ook een handig document samengesteld die een antwoord biedt op al uw vragen over garantie en onderhoud. 

Onderhoud & Garantie Ostyn 202311
pdf-Bestand359,40 KB

Uw veranda in 3D

Heeft u een concreet verandaproject in uw hoofd maar zou u het graag ook eens willen visualiseren? Dankzij onze unieke software die wij in eigen huis ontwikkeld hebben en elke dag nog verder verfijnen, kunnen wij u niet alleen een gedetailleerde prijsofferte bezorgen maar ook een 3D-ontwerp van uw veranda. Zo wekken wij uw woonuitbreiding onmiddellijk tot leven en kunnen we aanpassingen aanbrengen waar nodig. 

Ostyn is lid van de NFVC

Ostyn is al sinds het prille begin trots lid van de NFVC, de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs, die twee doelen heeft: de beroepsbelangen van de verandabouwers verdedigen én de kwaliteit en service van haar leden garanderen aan u, onze klanten. Het NFVC is dus een kwaliteitslabel voor u zodat u weet dat wij uw verandaproject met een perfecte kwaliteit en topservice zal gecreëerd en gerealiseerd worden door ons. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project, onze realisaties van dichtbij bekijken en de kwaliteit van onze constructies met uw eigen handen voelen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw droomproject.