Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Veranda in aluminium

Zou u graag uw woning uitbreiden met een strakkere uitbouw? Overweeg dan om een veranda in aluminium te plaatsen. De aluminium profielen die wij op heden gebruiken, zijn superisolerend, hypermodern en verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Een aluminium woonuitbreiding is daarenboven ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Qua stijl kan u ook kiezen tussen een klassieke of moderne veranda. De klassieke veranda heeft een schuin dak met glas of sandwichpanelen. Een moderne uitbouw heeft een plat geïsoleerd dak, eventueel met een lichtstraat. U kiest, wij maken uw aluminium veranda op uw maat! 

Wij creëren uw aluminium veranda op maat

Ostyn is al sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en realisatie van buitenconstructies en woonuitbreidingen op maat. Ook veranda's in aluminium behoren al sinds jaar en dag tot onze specialiteit. Tijdens een verkennend gesprek luisteren wij naar u behoeften en maken wij voor u een gratis offerte met een 3D-ontwerp. Na goedkeuring van de prijsofferte, wordt uw project door onze technische bureaus opgemeten en uitgetekend waarna wij uw uitbreiding op maat produceren en assembleren. Onze professionele plaatsingsteams komen vervolgens uw aluminium uitbouw installeren en wij nemen ook de nazorg voor onze rekening. Voor uw aluminium woonuitbreiding op maat bent u bij Ostyn met andere woorden aan het juiste adres, van A tot Z! 

Een aluminium uitbouw: stijlvol en duurzaam

Een keuze voor een woonuitbreiding in aluminium is een keuze voor een stijlvol design en voor duurzaamheid. Onze aluminium veranda's kenmerken zich immers door hun strakke look en moderne uitstraling. Door onze constante aandacht voor innovatie en onze focus op kwaliteit, zijn de aluminium profielen die wij gebruiken superisolerend en uiterst duurzaam. Aangezien deze aluminium veranda's ook weinig onderhoud vragen, kan u lang en zorgeloos genieten van deze prachtige uitbreidingen. De aluminium structuren combineren wij daarnaast met superisolerend glas waardoor u het ganse jaar door kan vertoeven in deze woonextensies. Wilt u ook meer informatie over onze aluminium veranda's, maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs!   

Moderne of klassieke aluminium veranda?

Qua stijl maken wij bij Ostyn onderscheid tussen de klassiekere aluminium veranda en de moderne woonuitbreiding in aluminium. Het verschil ligt hierbij vooral in de dakstructuur. Bij de klassieke aluminium veranda voorzien wij een schuin dak dat opgevuld worden met glas, volle panelen, doorschijnende sandwichpanelen of een combinatie van deze dakvullingen. In de aluminium dakliggers worden dan spotjes geïntegreerd. Een moderne aluminium uitbouw kenmerkt zich door zijn platte dak dat opgevuld wordt met isolatiemateriaal en waarin eventueel nog een lichtstraat met superisolerend glas wordt geïntegreerd. Beide types worden voorzien van schuiframen of vaste ramen met aluminium profielen van hoge kwaliteit en superisolerend glas. Op vlak van thermische isolatie scoort de moderne uitbouw iets beter door de dikkere dakstructuur maar zowel in de klassieke veranda als de moderne uitbouw kan u het ganse jaar door vertoeven. Klassieke of moderne veranda? Bij Ostyn helpen wij u graag verder! 

Aluminium uitbreiding: tal van opties

Een aluminium woonuitbreiding kan volledig op uw maat gepersonaliseerd worden, niet alleen op vlak van afmetingen en gewenste RAL-kleur maar ook door tal van andere opties toe te voegen. Zo kunnen wij uw ramen bijvoorbeeld voorzien van zonwering of muggenramen. Wenst u één van de buitenmuren of de dakrand te bekleden met hout of Trespa? Of zou u graag een overdekt terras of overkapping aanbouwen aan uw woonuitbreiding, eventueel met een geïntegreerd lamellendak van Renson, ingebouwde heatstrips of glazen schuifwanden van Sunflex? Wenst u een lichtstraat toe te voegen in uw plat dak of extra spotjes te voorzien? Bij Ostyn luisteren we naar uw wensen en creëren we maatwerk oplossingen voor uw woonuitbreiding.  

Gratis 3D-ontwerp van uw veranda

Wilt u graag uw aluminium veranda kunnen visualiseren? Dankzij onze unieke software kunnen wij u niet alleen een gratis offerte op maat bezorgen maar ook een 3D-ontwerp van uw project. Zo kunnen we samen uw project bekijken en bijsturen waar nodig. 

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!