Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Uw tuinkantoor op maat

Een tuinkantoor om in weg te dromen

Wilt u het noodzakelijke aan het aangename koppelen? Zou u graag van tijd tot tijd kunnen werken in een vertrouwde omgeving en in een ontspannende sfeer? Kies dan voor een tuinkantoor op uw maat. Ostyn creërt en realiseert al sinds 1992 bijgebouwen op maat die diverse functies kunnen hebben en die dus ook als werk- of kantoorruimte kunnen ingericht worden. Samen ontwerpen we uw oase van rust waarin u productief kan werken. Telewerken zal nog nooit zo leuk geweest zijn! 

Tuinkantoor op maat

Bij Ostyn creëren en realiseren we uw tuinkantoor volledig op maat. We kijken samen welke stijl het best past bij uw smaak maar ook bij uw woning en tuin. Wilt u een modern en strak tuinkantoor of liever iets rustieker? Heeft u voorkeur voor een houten tuinkantoor of verkiest u een bekleding met Trespa platen? Heeft u liever een volledig afgesloten ruimte of voorzien we een tuinkantoor met overkapping? U vraagt, wij maken uw tuinbureau op maat! 

rustig werken in uw tuinkantoor

Bent u het beu om altijd in de file te staan? Of kan u zich niet goed concentreren met al die collega's rondom u? Moet u noodgedwongen telewerken wegens ziekte of andere omstandigheden? Of bent u als zelfstandige op zoek naar een eigen bureauruimte? Dan is een thuis- of tuinkantoor de ideale oplossing. U kan rustig werken in uw eigen vertrouwde omgeving en op hetzelfde moment genieten van het buitenleven. Laat ons samen een tuinkantoor op uw maat creëren! 

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinkantoor

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinkantoorproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!