Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Uw pergola op maat

Buiten genieten onder uw terrasoverkapping

Bent u op zoek naar een pergola of terrasoverkapping waar u in de schaduw of beschut van regen en wind kan genieten van het buitenleven? Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en de plaatsing van overkappingen en pergola's op maat. Wilt u een overdekt terras creëren? Kom dan inspiratie opdoen in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte. 

Een pergola in harmonie met uw woning

Bij Ostyn zorgen we ervoor dat uw pergola naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid en bij de stijl van uw woning. De laatste jaren wordt er vaak geopteerd voor een moderne terrasoverkapping met een plat dak of een lamellendak. Bij een lamellen overkapping kan u zelf bepalen hoeveel zonlicht u toelaat op uw overdekt terras. Als Renson ambassadeur is Ostyn een erkend verkoper en plaatser van deze lamellendaken. Houdt u meer van de klassieke landelijke stijl? Dan maken wij voor een klassieke pergola met schuin dak waarin glas of volle panelen verwerkt worden. 

Voordelen van een pergola

Wilt u het ganse jaar door genieten van het buitenleven en beschut zitten tegen alle mogelijke weersomstandigheden? Dan is een pergola of overkapping de perfecte oplossing.

In de lente of zomer zit u heerlijk in de schaduw en kan u eventueel met een lamellendak bepalen hoeveel zonlicht u binnenlaat op uw overdekt terras. In de koudere seizoenen kan u van de herfst- of wintertaferelen genieten terwijl u beschermd bent tegen de wind en de regen. Om nog beter beschut te zitten kan u de open zijdes van uw terrasoverkapping ook voorzien van volle wanden of schuifwanden zoals de glazen schuiframen van Sunflex of de Loggia schuifpanelen van Renson. Door middel van ingebouwde heatstrips of andere verwarmingselementen kan u ook op een frisse avond of in de koudere maanden uw pergola omvormen tot een warme ontmoetingsplaats.

Ook qua stijl en materialen kan u alle kanten uit met een pergola. Aangebouwd aan uw woning of liever een losstaande pergola? Pergola in hout, aluminium overkapping of liever bekleed met Trespa? Klassiek met een schuin dak of verkiest u een moderne pergola met een plat dak of lamellendak? Bij Ostyn maken wij elke pergola op uw maat! 

Pergola in hout, aluminium of Trespa?

Met een pergola kan u in elk seizoen genieten van de geuren en kleuren in uw tuin terwijl u beschermd en beschut zit tegen alle weersomstandigheden. Bij Ostyn maken wij uw terrasoverkapping volledig op maat in het gewenste materiaal. Houdt u van hout? Dan maken wij voor u een prachtige overkapping in tropisch hardhout, grenenhout of Thermowood. Houdt u van een strakker design? Dan kan u opteren voor een pergola in aluminium of met Trespa bekleding. Ook een pergola in crepi, Aquapanel of een mix van diverse materialen behoren tot de mogelijkheden! 

Van pergola naar veranda: een kleine stap

U droomt van een veranda, maar wilt deze investering liefst spreiden of bent op zoek naar een tussenoplossing? Het is perfect mogelijk om te starten met een pergola die later kan aangepast worden naar een volwaardige veranda. De kwalitatieve materialen die wij gebruiken, maken deze evolutie van pergola naar veranda immers mogelijk: de overkapping van uw pergola kan dienen als dak van uw veranda, de palen in hout of aluminium kunnen gebruikt worden voor de integratie van de ramen en schuiframen. U kan ook opteren om het beste van de beide werelden te combineren door te opteren voor een veranda met pergola. Dan heeft u een afgesloten binnenruimte met een aanpalend overdekt buitenterras. Bij Ostyn kunnen wij u helpen met élk project! 

Ostyn is lid van de NFVC

Ostyn is al sinds het prille begin trots lid van de NFVC, de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs, die twee doelen heeft: de beroepsbelangen van de veranda- & pergolabouwers verdedigen én de kwaliteit en service van haar leden garanderen aan u, onze klanten. Het NFVC is dus een kwaliteitslabel voor u zodat u weet dat wij uw veranda- of pergolaproject met een perfecte kwaliteit en topservice zal gecreëerd en gerealiseerd worden door ons. 

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wilt u graag meer informatie krijgen over uw pergolaproject of enkele realisaties van dichtbij bewonderen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bezichtigen waaronder enkele pergola's. 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!