Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Moderne pergola met plat dak

Wilt u graag een overdekt terras creëren aan uw moderne woning? Laat u dan inspireren door onze moderne pergola's met plat dak. Ostyn creërt en realiseert uw strakke overkapping in hout, aluminium, Trespa of een combinatie van deze materialen. Kom inspiratie opdoen in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs. Naast een gratis offerte, zullen zij u ook een 3D-ontwerp bezorgen van uw moderne terrasoverkapping.  

Specialist in moderne terrasoverkappingen

Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de creatie en realisatie van unieke buitenprojecten en woonuitbreidingen op maat. Ook pergola's vervaardigden wij al sinds ons prille begin in 1992. Doorheen de jaren hebben wij de marktevoluties op de voet gevolgd en de verschuiving gezien van klassieke naar moderne pergola's. Dankzij onze vakkennis, innovatie en constante bijscholing is de productie en plaatsing van moderne pergola's dan ook één van topspecialiteiten. Laat ons samen uw moderne terrasoverkapping op maat creëren en realiseren.  

Moderne pergola's in tal van materialen

Bij Ostyn vervaardigen we uw moderne pergola volledig op maat, zowel qua afmetingen als qua materiaal. Houdt u van hout? Dan bieden wij u een brede waaier aan houtsoorten aan, gaande van Rode Noorse Den tot tropische hardhoutsoorten zoals iroko, padoek, afrormosia of Thermowood? Wilt u iets onderhoudsvriendelijker en strakker? Dan behoren aluminium en Trespa zeker tot de mogelijkheden. Weet u niet wat te kiezen? Combineer dan gewoon enkele materialen met elkaar! Onze projectadviseurs helpen u maar al te graag bij de keuze van het juiste materiaal! 

Moderne pergola met lamellendak

Als trotse Ambassador van Renson zijn wij ook erkend verkoper en plaatser van moderne terrasoverkappingen met lamellendak. Dankzij deze beweegbare lamellen kan u zelf bepalen hoeveel licht u binnenlaat op uw terras. In dit design lamellendak kan u LED-strips laten integreren zodat u ook 's avonds sfeervol kan genieten van het buitenleven. Wilt u in elk seizoen beschut zitten tegen alle mogelijke weersomstandigheden? Integreer dan glazen schuifwanden van Sunflex, Loggia schuifpanelen met beweegbare lamellen of zelfs zonnescreens in uw pergola. Vindt u het te fris 's avonds? Voorzie dan één of meerdere heatstrips of terrasverwarmers! 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!