Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Ostyn als Renson Ambassador

Renson is een Belgisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor oplossingen zoals moderne terrasoverkappingen met lamellendak en innovatieve pergola's die als doel hebben om een comfortabele en gezonde leef- & werkomgeving te creëren. Ostyn is een trotse Ambassador van Renson. Met deze titel erkent Renson dat wij een ware specialist zijn in hun productgamma. Ostyn zorgt voor een perfecte begeleiding, deskundig advies, plaatsing en nazorg van de producten van Renson. 

Trotse en erkende Renson verdeler

Als trotse en erkende ambassadeur van het Renson gamma, kan u bij de projectadviseurs van Ostyn in eerste instantie terecht voor advies en informatie over de terrasoverkappingen en zonwering. Naast een gecertifieerd verkoper van het Renson gamma, kan u bij Ostyn ook genieten van de Renson promotieacties en zijn onze vakmensen ook opgeleid om de producten van Renson bij u thuis te installeren. Interesse in een pergola of screen van Renson? Maak dan een afspraak en vraag uw gratis offerte aan.  

terrasoverkappingen en pergola's van Renson

Met de moderne terrasoverkappingen en innovatieve pergola's van Renson creërt u een sfeervolle buitenruimte waarin u in elk seizoen kan genieten zonder last te hebben van regen, wind of overmatig zonlicht. Dankzij deze terrasoverkappingen met optionele beweegbare lamellen, geïntegreerde screens of innovatieve LED-verlichting kan u uw terras elke dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden, het hele jaar door.

Stel zelf uw Renson terrasoverkapping volledig op uw maat en volgens uw wensen samen en vraag uw gratis offerte aan via deze online configurator

zonwering en screens van renson

Natuurlijk daglicht in uw huis, woonuitbreiding of buitenproject is essentieel voor de creatie van een gezond binnenklimaat. Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk. Met de elektrisch aangestuurde zonwering en screens van Renson laat u de zon binnen wanneer gewenst. Bij warme dagen voorkomt u zo dat het binnen te warm wordt door de zonnestralen tegen te houden. Deze screens kunnen niet alleen geïntegreerd worden in ramen van huizen,  woonuitbreidingen of poolhouses maar ook in de terrasoverkappingen of pergola's van Renson. Wenst u meer informatie over deze screens? Neem dan vrijblijvend contact op met ons

Renson shop-in-shop in onze showroom

Als erkend Renson Ambassador beschikken wij in onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs over een shop-in-shop waar u alle informatie, kleurstalen en accessoires van de Renson producten van dichtbij kan ontdekken. Daarnaast hebben wij in onze showroom ook diverse Renson realisaties geplaatst of geïntegreerd in andere constructies. Kom dus zeker eens langs naar onze showroom zodat u de kwaliteit van het Renson gamma kan zien en voelen. Onze showroom is 7 dagen op 7 open, ook op zon- en feestdagen. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontwerp zelf uw terrasoverkapping!

Wilt u graag zo'n terrasoverkapping met beweegbare lamellen om te genieten van het buitenleven? Als erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn terecht voor advies, verkoop en plaatsing van het outdoor gamma van Renson. Wilt u zelf uw terrasoverkapping ontwerpen? Maak dan gebruik van hun handige online tool.