Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Over Ostyn

Uw specialist in buitenconstructies en woonuitbreidingen

Ostyn, sinds 2023 de nieuwe overkoepelende naam van de vroegere merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza, is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van buitenprojecten en woonuitbreidingen op maat. Onze ervaring en onze rijke geschiedenis gaan terug tot 1992. Wat is het verhaal achter Ostyn? Wat zijn onze sterktes? Wat is onze missie, visie en wat zijn onze waarden? Dat ontdekt u hier allemaal! 

Ontdek de bedrijfsvideo van Ostyn

Tevreden klanten over ons

Meer getuigenissen

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Gratis 3D-ontwerp van uw project

Wilt u graag uw project kunnen visualiseren? Naast vrijblijvend advies over uw project en een gratis prijsofferte, zullen onze projectadviseurs ook een gratis 3D-ontwerp maken van uw droomproject. 

Stuur ons uw getuigenis door!

Bent u ook zo tevreden met het ganse verloop alsook met het eindresultaat van uw project? Fantastisch want bij Ostyn staat klantentevredenheid altijd op de eerste plaats. Ons doel is om van elke klant een tevreden klant te maken, en we streven er dagelijks naar om de verwachtingen te overtreffen. We zijn trots op de projecten die we samen met u hebben gerealiseerd, en we geloven dat uw feedback van onschatbare waarde is. Daarom nodigen we u uit om uw ervaringen met ons te delen door een korte getuigenis en eventueel enkele foto's achter te laten. Wij zouden dit echt enorm appreciëren!