Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Uw poolhouse op maat

Wij bouwen de poolhouse van uw dromen

Bent u op zoek naar een poolhouse om na een drukke werkdag heerlijk te ontspannen en te genieten van uw zwembad en van uw tuin? Laat ons dan samen de poolhouse van uw dromen creëren. Met meer dan 30 jaar ervaring in de creatie, realisatie en installatie van bijgebouwen op maat, bent u bij Ostyn zéker aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en maken uw poolhouse op maat. 

Voordelen van een poolhouse

Niet is leuker dan na een lange werkdag thuis te komen in een oase van rust en ontspanning te zoeken in of rond uw zwembad. Een poolhouse maakt dit plaatje compleet en biedt tal van voordelen. Naast een ontspanningsruimte kan u in een poolhouse ook extra opbergruimte voorzien voor uw zwembadspullen of een technische ruimte installeren voor uw zwembadapparatuur. Wenst u een gezellige bar, een buitenkeuken, een barbecuehoek en een haardvuur onder te brengen in uw poolhouse? Alles is mogelijk! Ook een aparte toiletruimte, een binnen- of buitendouche en een welnessparadijs met sauna, jacuzzi en hamman behoren tot de opties! Bij Ostyn luisteren we naar uw wensen en maken we voor u de poolhouse van uw dromen.  

Welke bekleding voor uw poolhouse?

Bij Ostyn creëren en realiseren we niet alleen houten bijgebouwen maar ook poolhouses met Trespa, crepi of Aquapanel gevelbekleding. Welk type gevelbekleding zou u kiezen?

Welke functie voor uw bijgebouw?

Op basis van hun functie of gebruik kunnen we onze bijgebouwen opdelen in 3 categorieën: poolhouse, tuinkamer of tuinkantoor. Een poolhouse is letterlijk een bijgebouw aan een zwembad of zwemvijver. Een tuinkamer zien wij bij Ostyn als een ingerichte ontspanningsruimte waar u volop kan genieten van het buitenleven zonder dat er een zwembad in de buurt is. En een tuinkantoor beschouwen wij als een volwaardige werkruimte in uw tuin.

Veelgestelde vragen over poolhouses

Bent u geïntesseerd in een nieuw buitenproject of woonuitbreiding maar weet u nog niet goed welk materialen er zoal bestaan of kunnen gebruikt worden? Laat ons dan even kort voor u alle materialen waarmee wij werken bij Ostyn op een rijtje zetten! 

Bij Ostyn kiezen wij bewust voor kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen om uw project te realiseren zodat u lang van uw project kan genieten. Maar zoals vele producten die dagelijks blootgesteld worden aan de weersomstandigheden en intensief gebruikt worden, is ook een regelmatig onderhoud van uw realisatie belangrijk om nog langer van uw project te kunnen genieten. We zetten nog even enkele tips op een rijtje.

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Een cottage of eiken gebouw als poolhouse

Wilt u graag een poolhouse maar bent u op zoek naar een iets landelijkere en klassiekere stijl? Heeft u dan al gedacht aan een eiken gebouw of cottage als poolhouse? Ostyn heeft ook al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, creatie en plaatsing van cottages of eiken gebouwen op maat. Deze cottages kunnen volledig op maat gemaakt worden. Wilt u een aparte berging voor uw zwembadmateriaal of die dienst kan doen als technische ruimte? Zou u graag een overkapping voorzien waaronder u kan genieten van het zicht op uw tuin en uw zwembad? Wij maken uw poolhouse cottage op maat. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte bij u thuis of in onze showroom waar u ook tal van cottages kan bewonderen. 

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw poolhouseproject? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw poolhouseproject

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!