Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Uw houten poolhouse op maat

Zou u graag een modern bijgebouw voorzien naast uw zwembad en houdt u van hout? Laat ons dan samen de houten poolhouse van uw dromen creëren! Ostyn realiseert al sinds 1992 houten bijgebouwen in alle houtsoorten. Grenenhout, tropisch hardhout of Thermowood? Wij maken uw houten poolhouse op maat! 

Houten bijgebouwen op maat

Wilt u in uw tuin of naast uw zwembad een nieuwe ontspanningsruimte creëren waar u uw vrienden kan ontvangen en gezellig kan genieten van het buitenleven in elk seizoen? En bent u een houtliefhebber in hart en nieren? Dan kunnen wij u enkel maar een houten tuinkamer of poolhouse aanraden! Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, productie en plaatsing van houten bijgebouwen. 

Welke houtsoort voor uw poolhouse?

Ostyn houdt van hout, al sinds ons prille begin in 1992. Wij hebben dan ook al meer dan 30 jaar ervaring met alle soorten hout. Sinds jaar en dag zetten wij bijvoorbeeld al constructies in het kernhout van Rode Noorse Den, een traag groeiende dennensoort uit Scandinavië. Dankzij de extra impregnatie van deze houtsoort, wordt dit hout nog duurzamer en geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en insecten. De laatste jaren werken wij ook meer en meer met tropische hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia en padoek. Maar ook Thermowood is een optie. Al onze houtsoorten zijn uiterst duurzaam en vergrijzen mooi. 

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Gratis 3D-ontwerp van uw project

Wilt u graag uw project kunnen visualiseren? Naast vrijblijvend advies over uw project en een gratis prijsofferte, zullen onze projectadviseurs ook een gratis 3D-ontwerp maken van uw droomproject.