Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Uw garage op maat

Uw houten garage volledig op maat

Bent u op zoek naar een houten garage waarin u naast uw wagen ook tal van ander materiaal veilig en droog kan stockeren? Ostyn is uw ideale partner voor de creatie en realisatie van uw garageproject. Ostyn maakt al sinds 1992 uw garage in hout volledig op maat. Losstaande of aangebouwde garage? Enkele of dubbele houten garage? Garage met kantelpoort of sectionale garagepoort? Moderne garage of liever klassiek? Wij creëren en realiseren elk type van garage! 

Moderne garage of klassieke garage?

Houdt u eerder van een moderne garage of bent u op zoek naar een klassiekere houten garage? Of wenst u liever nog een strakkere garage met een minimalistische look? Bij Ostyn kan u voor elke garagestijl terecht.

Losstaande of aangebouwde garage?

Heeft u de mogelijkheid om uw garage aan uw huis te bouwen of niet? Bij Ostyn kunnen wij u in beide gevallen helpen. Aangebouwde of losstaande garage? Wij creëren en realiseren uw garage op maat.

Voordelen van een garage

Een garage biedt tal van voordelen. In eerste instantie is uw voertuig in alle seizoen beschermd tegen de weersomstandigheden. Tijdens zonnige dagen staat uw wagen in de schaduw, tijdens regenachtige dagen in de droogte en in de koude winterdagen hoeft u zich geen zorgen te maken over ijsvorming op uw ruiten of motorproblemen. Aangezien een garage volledig afgesloten is, staan uw voertuigen ook veilig. Een garage biedt daarenboven niet alleen ruimte voor uw wagen maar ook voor fietsen of voor de stockage van tuinmateriaal of buitenmeubilair. Aangezien Ostyn elke garage op maat maakt, zorgen wij er ook voor dat de garage perfect past bij de stijl van uw woning. Bent u overtuigd? Vraag dan uw gratis offerte aan voor uw garage project!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw garageproject? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw garageproject

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!