Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Klassieke garage met zadeldak

Bent u op zoek naar een klassieke houten garage met zadeldak? Dan bent u bij Ostyn ook aan het juiste adres. Wij creëren en realiseren al sinds 1992 klassieke garages op maat. Deze houten garages worden vervaardigd uit geïmpregneerd grenenhout, meer specifiek uit Rode Noorse Den. Dankzij de impregnatie van dit hout geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en ongedierte. 

Klassieke garage op uw maat

Ostyn creërt en realiseert uw klassieke houten garage volledig op uw maat. Wenst u een garage voor één wagen of een dubbele garage? Zou u graag een extra deur voorzien om toegang te krijgen tot uw garage? Of wilt u één of meerdere ramen toevoegen om extra licht binnen te laten in uw garage? Tijdens uw eerste afspraak met onze projectadviseur maken wij eerst een 3D-ontwerp voor u op zodat u een beeld kan vormen van uw klassieke garage. Na de goedkeuring van de offerte en de plannen, zal uw houten garagebox volledig op maat gemaakt worden in ons productieatelier te Dottenijs. Daarna wordt uw houten garage door onze professionele plaatsers geïnstalleerd. Ostyn verzorgt uw garageproject van A tot Z.  

Specialist in klassieke garages

De klassieke garages zijn één van de eerste producten waarmee Ostyn in 1992 de Belgische en Franse markt veroverd hebben. We hebben dus ondertussen meer dan 30 jaar ervaring bij de creatie en realisatie van klassieke garages en kunnen u dan ook alle mogelijkheden aanbieden die u wenst. Enkele garage of dubbele garage? Met zijdeur of niet? Met extra vensters of niet? Met kantelpoort of opendraaiende garagedeuren? Wij maken uw klassieke garage naar wens en volledig op maat.  

Vraag uw gratis offerte voor uw garage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw garageproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project, onze realisaties van dichtbij bekijken en de kwaliteit van onze constructies met uw eigen handen voelen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw droomproject.