Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Specialist in woonuitbreidingen op maat

Breid uw woning uit met een veranda of pergola

Zou u graag de binnenruimte van uw woning uitbreiden of een extra overdekte buitenplaats creëren waar u het ganse jaar door kan genieten van het buitenleven? Dan bent u bij Ostyn aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1992 gespecialiseerd in het ontwerp, de verkoop, de productie en de plaatsing van veranda's, pergola's en woonuitbreidingen. Wij ontwerpen uw uitbouw eerst in 3D, stellen uw veranda samen in ons eigen productieatelier en staan garant voor een vlotte plaatsing dankzij onze ervaren vakmannen. Wilt u uw woning uitbreiden met een veranda, een pergola of een uitbouw met overkapping? Neem dan contact op met ons! 

Woonuitbreiding op maat

Bij Ostyn is elk project uniek en wordt elke woonuitbreiding volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Iedere klant heeft immers zijn eigen persoonlijkheid en iedere woning zijn eigen stijl. Wij passen dan ook in overleg met u uw veranda, pergola of uitbouw met overkapping volledig aan volgens uw wensen en zorgen ervoor dat uw project naadloos aansluit bij uw woning en uw buitenomgeving. In de beginfase maken wij ook een 3D-ontwerp op zodat u uw woonuitbreiding of pergola ook kan visualiseren in de gewenste omgeving. Wilt u meer informatie of zou u ook graag een gratis offerte met 3D-ontwerp ontvangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons bij u thuis of in onze showroom

Tevreden klanten over hun woonuitbreiding

Meer getuigenissen

Ostyn is lid van de NFVC

Ostyn is al sinds het prille begin trots lid van de NFVC, de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs, die twee doelen heeft: de beroepsbelangen van de veranda- & pergolabouwers verdedigen én de kwaliteit en service van haar leden garanderen aan u, onze klanten. Het NFVC is dus een kwaliteitslabel voor u zodat u weet dat wij uw veranda en pergola met een perfecte kwaliteit en topservice zal gecreëerd en gerealiseerd worden door ons. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!