Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Ostyn is lid van de NFVC

Wat is de NFVC?

In 1989 werd de NFVC, de afkorting voor de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs, opgericht en officieel erkend door het Ministerie van Middenstand als onafhankelijke beroepsorganisatie. Ostyn is al sinds het prille begin lid van deze federatie die twee doelen heeft, namelijk het verdedigen van de beroepsbelangen van de erkende verandaconstructeurs en het waarborgen van kwaliteit en service voor de klant. Bovendien informeert de NFVC zijn leden over vernieuwende trends, producten en wetgeving voor veranda's, pergola's en poolhouses. Door ons lidmaatschap van de NFVC heeft u dus de garantie op een perfecte service en kwaliteit van uw veranda, pergola of poolhouse. 

De NFVC ligt aan de grondslag van nieuwe wetten

De NFVC overlegt met de betrokken ministeries, architectenverenigingen en andere instanties om haar werkterrein nauwkeuriger af te bakenen en haar doelstellingen in sluitende wetsbepalingen vast te leggen. Zo versoepelde de NFVC de wetgeving en de procedure voor de bouwaanvraag van veranda's en pergola's. En voerde ze een erkend tienjarig garantiecertificaat in voor uw veranda- of pergolaproject. De NFVC organiseert ook congressen over de verandaproblematiek. Tot slot kunnen leden en klanten bij het permanente secretariaat terecht met vragen.

Problemen of klachten? NFVC als bemiddelaar

Problemen aankaarten of klachten neerleggen? Iedere consument of constructeur kan de federatie contacteren. De NFVC treedt dan op als bemiddelaar, maar kan geen oplossing garanderen. Hoewel zij in meer dan 70% van de klachten de voorbije 5 jaar, het geschil heeft geregeld.

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u zeker zijn dat u onmiddellijk kan geholpen worden door één van onze projectadviseurs? Maak dan een afspraak in onze showroom. Om de projectbespreking te vergemakkelijken, raden wij aan om de beschikbare plannen, foto's van de locatie en detailtekeningen van het gewenste project mee te brengen naar uw afspraak.