Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Uw exclusief bijgebouw op uw maat

Specialist in exclusieve bijgebouwen

Bij Ostyn zijn we al sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie, productie en plaatsing van exclusieve bijgebouwen op maat. Poolhouse, tuinkamer of tuinkamer? We luisteren naar uw wensen en maken een gratis offerte met een 3D-ontwerp. Daarna wordt uw bijgebouw geproduceerd in ons eigen atelier en geplaatst door onze professionele vakmensen. Wij realiseren uw project van A tot Z, met passie, met ervaring en met puur vakmanschap.  

Welke type bijgebouw?

Wij delen onze exclusieve bijgebouwen op volgens hun functie of hun gebruik. Een poolhouse zien we letterlijk als een bijgebouw aan een zwembad. Een tuinkamer beschouwen wij als een ingericht buitengebouw in een tuin zonder zwembad. En we spreken over een tuinkantoor als het gaat om een volwaardige werkruimte in uw tuin.

Een gepersonaliseerde poolhouse of tuinkamer

Een poolhouse, tuinkamer of tuinkantoor is zoveel meer dan een gebouw aan uw zwembad of in uw tuin. Het is een ontspanningsruimte waarin u kan genieten van uw tuin, een ontmoetingsplaats waar u uw gezin, familie of vrienden kan ontvangen maar ook een extra stukje vrijheid waar u zichzelf kan zijn. Een poolhouse, tuinkamer of tuinkantoor moet dan ook uw persoonlijkheid uitstralen en naadloos aansluiten bij uw smaak, uw woning en uw omgeving. Laat ons dan ook samen kijken wat uw wensen zijn en laat ons samen een bijgebouw creëren dat perfect past bij uw persoonlijkheid. 

Houten bijgebouwen van topkwaliteit

Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de creatie en realisatie van houten bijgebouwen. In onze beginjaren werd voornamelijk geopteerd voor Rode Noorse Den. Dit grenenhout is uiterst stevig, duurzaam en vergrijst mooi. Door de extra impregnatie geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en ongedierte. De tropische hardhoutsoorten Padoek, Afrormosia en Iroko zijn de laatste jaren ook heel populair. Ze worden geroemd voor hun natuurlijke duurzaamheid, hun onderhoudsgemak, hun mooie vergrijzing en hun prachtige uitstraling. Alle houtsoorten zijn ook prachtig in combinatie met de kunststof HPL-platen van Trespa waardoor uw bijgebouw er nog strakker en moderner zal uitzien. Wenst u uw bijgebouw volledig te bekleden met Trespa, volkern of MPB? Geen enkel probleem! Ostyn kan met alle materialen overweg! Wij maken uw bijgebouw op maat! 

Vraag uw gratis offerte voor uw poolhouse

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw poolhouseproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!