Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Let's get in touch

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u een algemene vraag over onze producten of over ons bedrijf? Vul dan hiernaast ons algemene contactformulier in. 
Wilt u een vrijblijvende afspraak maken bij u thuis of in onze showroom om deskundig advies te krijgen of een gratis offerte met 3D-ontwerp te ontvangen? Vul dan ons online afsprakenformulier in dat u terugvindt via deze link
Wilt u graag ons inspiratieboek online doorbladeren? Klik dan hier!
Heeft u een vraag over uw lopend dossier? Neem dan een kijkje op ons klantenportaal via deze link
Wilt u een interventie aanvragen? Dan kan u terecht op onze online interventieformulier dat u hier terugvindt. 

Ons team staat klaar om u te helpen! 

Ostyn

Openingsuren showroom

Maandag - Vrijdag:
09:30 - 12:00 ─ 13:30 - 18:30
Zaterdag:
09:30 - 18:30
Zon- en feestdagen:
14:00 -18:30

Wij zijn altijd open op zon- en feestdagen

Openingsuren bureau

Maandag - Donderdag:
08:30 - 12:00 ─ 12:30 - 17:30
Vrijdag:
08:30 - 12:00 ─ 12:30 - 15:00

Veelgestelde vragen

Heeft u een probleem met uw project en wenst u een interventie aan te vragen? Stuur dan een mailtje naar onze dienst na verkoop via sav@ostyn.be of vul ons online interventieformulier in.

Gelieve in deze communicatie duidelijk uw dossiernummer (6 cijfers) + naam te vermelden en het probleem te specifiëren met een korte uitleg, foto's en (indien mogelijk ook) een korte video. Indien deze foto- & videobestanden te groot zijn om via mail of via ons online formulier te versturen, kan u deze uploaden via Wetransfer (www.wetransfer.com) en ons deze link doorsturen per mail naar sav@ostyn.be.

Van zodra onze dienst na verkoop alle nodige informatie ontvangen heeft, zullen zij uw dossier zo snel mogelijk bekijken en u van antwoord voorzien.

Bij Ostyn kiezen wij bewust voor kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen om uw project te realiseren zodat u lang van uw project kan genieten. Maar zoals vele producten die dagelijks blootgesteld worden aan de weersomstandigheden en intensief gebruikt worden, is ook een regelmatig onderhoud van uw realisatie belangrijk om nog langer van uw project te kunnen genieten. We zetten nog even enkele tips op een rijtje.

De twee belangrijkste garanties die Ostyn biedt zijn 20 jaar op geïmpregneerde Rode Noorse Den tegen rot, schimmel en insecten en 10 jaar garantie op woonuitbreidingen door ons lidmaatschap aan de NFVC. 

Onderhoud & Garantie Ostyn 202311
pdf-Bestand359,40 KB