Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Bewonder de nieuwe wieleroutfit van Ostyn

Ostyn, sinds 2023 de nieuwe naam van Veranclassic, heeft al jaren een passie voor de koers en voor het wielrennen. In het verleden heeft Veranclassic ook enkele jaren een eigen wielerploeg gehad. Bij de naamsverandering van Veranclassic naar Ostyn, mocht een nieuwe wieleroutfit dan natuurlijk ook niet ontbreken. Wij zijn dan ook ongelofelijk trots om onze gloednieuwe stijlvolle wielertenue aan u voor te stellen die wij toepasselijk omgedoopt hebben tot onze CyclOstyn outfit. Een pareltje van het topmerk Doltcini waarmee iedere wielertoerist over de weg of door het landschap wil vliegen! 

Wenst u ook zo'n CyclOstyn outfit aan te schaffen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op! 

Vraag uw CyclOstyn wieleroutfit aan

Wilt u graag schitteren en vliegen over de weg in zo'n stijlvolle CyclOstyn wieleroutfit? Deze set (truitje met korte mouwen en korte broek) van het topmerk Doltcini kost normaal 152 € maar is bij ons verkrijgbaar aan de prijs van 95 € inclusief BTW, afgehaald bij ons te Dottenijs. Het truitje dat normaal 72 euro kost, is nu ook apart verkrijgbaar aan 45 € en de korte broek aan 50 € in plaats van 80 €. Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en wij leggen uw outfit klaar voor afhaling. Wilt u levering aan huis? Geen probleem! Dan communiceren wij achteraf ook deze prijs. Weet u niet onmiddellijk welke maat u nodig heeft? Bekijk dan helemaal onderaan de maattabel van onze wielertenue. 


Deel dit artikel