Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Ostyn realiseert uw project van A tot Z

Ostyn, de nieuwe naam van Veranclassic en Poolhouse Plaza, is al sinds 1992 gespecialiseerd in de verkoop, productie, plaatsing en nazorg van tuinconstructies, woonuitbreidingen en exclusieve bijgebouwen op maat.

Maar wist u dat wij naast de creatie en realisatie van uw tuinhuis, carport, garage, veranda, pergola, tuinkamer, tuinkantoor of poolhouse u ook kunnen helpen met de voorbereidende betonwerken, het eventuele metselwerk alsook de binnenafwerking, de electriciteitswerken en sanitaire werken? Ostyn is uw ideale partner voor de totaalrealisatie van uw project van A tot Z.

Wilt u uw project met ons bespreken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom.   

Hulp nodig bij de voorbereidende werken?

Na het ontwerp van uw project en de definitieve goedkeuring van de prijsofferte, voorzien wij de nodige technische plannen voor de betonplaat, betonsokkels of metselwerken die voorbereid moeten worden alvorens de effectieve plaatsing van uw project kan plaatsvinden. U kan deze voorbereidende werken in eigen beheer laten uitvoeren via een externe partner die u zelf kiest maar wij hebben ook een aantal preferred partners of erkende partners die u hierbij kunnen helpen. Wilt u de betonwerken of metselwerken laten uitvoeren door één van onze partners? Laat het ons dan weten en wij helpen u graag verder. 

Wij helpen u met binnen- & buitenbekleding

Bent u nog op zoek naar een partner om de gyprocwanden of Aquapanel in uw constructie uit te plakken? Of kent u niet onmiddellijk iemand die de crepi kan aanbrengen op uw project? Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Ostyn al een breed netwerk uitgebouwd van betrouwbare partners die u kunnen helpen bij uitplakken of bekleden van uw binnen- & buitenwanden zodat uw project mooi uitgeplakt of aangekleed is, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. 

Elektriciteitswerken? Wij helpen u graag!

Wilt u graag enkele spotjes in uw plafond, extra verlichting op de wanden, een dimbare LED-strip of extra stopcontacten in uw project? Ook voor deze elektriciteitswerken bent u bij Ostyn aan het juiste adres! Zowel onze plaatsers als netwerk van betrouwbare partners kunnen alle gewenste elektriciteitsvoorzieningen aanbrengen in uw project. Hierbij is het wel belangrijk dat wij dit zo snel mogelijk, liefst voor de productiefase van uw project weten zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen in de structuur van uw project. 

Aan verwarming gedacht?

Wilt u het ganse jaar door genieten van het buitenleven onder uw pergola, in uw poolhouse of onder de overkapping van uw tuinhuis? Dan kan een verwarmingselement altijd van pas komen. Ostyn biedt een ruim assortiment aan van losstaande terrasverwarmers tot ingebouwde heatstrips. Informeer vrijblijvend naar alle beschikbare mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat u ook op koude winteravonden of koelere zomeravonden kan blijven genieten van uw realisatie. 

Maak kennis met onze glazen schuifwanden

Wilt u graag beschermd zitten tegen de wind en de regen in uw poolhouse, pergola of tuinhuis met overkapping maar tijdens zonnige momenten toch alles open zetten? Dan stellen wij u heel graag onze Sunflex schuifwanden voor. Deze glazen schuifsystemen kunnen wijd geopend worden omdat ze compact en gemakkelijk in elkaar schuiven. Ook hier raden wij aan om deze wanden reeds aan te vragen voor de productiefase zodat de rails eventueel kunnen ingewerkt worden in de plafond en de vloer. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat de schuiframen wegschuiven in een aparte opening of achter een wand. Dit glazen schuifwandsysteem kan ook achteraf geïnstalleerd worden maar dan kijken we samen hoe we best de esthetiek van uw project kunnen bewaren. 

Wenst u airconditioning?

Wilt u tijdens de warme zomermaanden graag de koelte behouden in uw woonuitbreiding, poolhouse, tuinkamer of tuinkantoor? Ostyn kan u ook helpen bij de installatie van een airconditioning in uw realisatie. Zo bieden wij onder andere een monobloc airconditioning zonder buitenunit aan. Deze compacte airconditioning biedt tal van voordelen. Hij is niet alleen energiezuinig en geruisloos, maar ook makkelijk bedienbaar en estethetisch. 

Zonwering? Vraag naar onze mogelijkheden

Zou u graag de hoeveelheid zonlicht kunnen bepalen die u toelaat op uw overdekt terras, in uw woonuitbreiding of in uw exclusief bijgebouw? Als erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn ook terecht voor terrasoverkappingen met beweegbare lamellen en voor screens. Onze projectadviseurs zijn opgeleid om u alle mogelijke informatie over dit Renson gamma te kunnen geven en onze plaatsers zijn erkend om het outdoor gamma en de screens van Renson te plaatsen. Wilt u meer informatie over deze Renson terrasoverkappingen of screens? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. 

Binnen- & buitenmeubilair nodig?

Uw project is natuurlijk pas volledig af wanneer u ook het gepaste meubilair gevonden heeft zodat u ten volle kan genieten van uw realisatie. Ostyn werkt dan ook al jaren samen met diverse partners die gespecialiseerd zijn in de binnen- & buitenmeubilair voor uw poolhouse, woonuitbreiding of bijgebouw. Vindt u binnen alle bestaande meubelgamma's uw smaak niet? Ook voor maatwerk meubelen hebben wij goede contacten met betrouwbare partners die wij graag met u delen. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie te vragen over onze partners voor binnen- & buitenmeubilair. 

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  


Deel dit artikel