Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Atrium: een gloednieuw uitbouwconcept van Ostyn

Bent u op zoek naar een uitbouw, woonuitbreiding of leefveranda met een strakke minimalistische look en een eigentijdse moderne uitstraling? Maak dan kennis met het gloednieuwe uitbouwconcept van Ostyn: de Atrium

Deze strakke uitbouw heeft als hoofddoel om uw woning uit te breiden, een ruimtelijk gevoel te creëren door gebruik te maken van grote raampartijen en u een totaal andere beleving te geven van uw leefruimte. De Atrium uitbouw kenmerkt zich door zijn fijne dakrand met verlaagd plafond en zijn platte geïsoleerde dak waar u een dakkoepel of lichtstraat in kan verwerken om nog extra licht binnen te trekken in dit nieuwe woon- en leefgedeelte. Door deze uiterlijke kenmerken heeft de Atrium een uiterst eigentijdse, moderne, strakke en minimalistische look.  

Door de grote keuze aan ramen en deuren kan deze Atrium woonuitbreiding volledig op maat gecreëerd worden. Wenst u een open hoek of smalle minimalistische profielen? Bent u op zoek naar een specifiek RAL-kleur? Wilt u een wand bekleden met tropisch hardhout, Trespa of andere HPL-platen in een kleur naar keuze? Wij luisteren naar uw wensen en maken uw Atrium uitbouw op maat. Door de hoge statische en isolatiewaarden van deze uitbouw, kan u daarenboven gans het jaar door genieten van deze extra leef- en woonruimte. 

De kenmerken van een Atrium uitbouw op een rijtje

  • Eigentijdse moderne uitbreiding
  • Strakke en minimalistische look
  • Fijne dakrand met verlaagd plafond
  • Ruimtelijk gevoel door de grote glasoppervlaktes
  • Echt plat dak, met of zonder koepel
  • Hoge isolatie- en statische waarden
  • Een grote keuze aan ramen en deuren, zelfs met open hoeken of minimalistische series.
  • Een totaal andere beleving van uw leefruimte

 

Ontdek de Atrium in onze showroom

In onze overdekte belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen, hebben wij ook een prachtige Atrium uitbouw ontworpen en geëxposeerd. Zo kan u met uw eigen ogen de strakke minimalistische look van deze Atrium uitbouw ontdekken en het ruimtelijk gevoel in deze prachtige woonuitbreiding ervaren. Komt u eens langs? Wij zijn 7 dagen op 7 open, ook op zon- en feestdagen. 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek