Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Zomeropendeurdagen van 14 tot 16 juni

Droomt u al lang van een op maat gemaakte poolhouse, woonuitbreiding, pergola, carport, tuinhuis, cottage, tuinkamergarage of een ander bijgebouw?

Breng dan een vrijblijvende bezoekje aan onze zomerse opendeurdagen, de Ostynspiration Days Summer Edition, op vrijdag 14 juni (van 9u30 tot 18u30), zaterdag 15 juni (van 9u30 tot 18u30) of zondag 16 juni (van 14u tot 18u30) om informatie in te winnen van onze projectadviseurs, inspiratie op te doen in onze showroom en een gratis offerte te ontvangen voor uw droomproject.  

Tijdens deze zomerse opendeurdriedaagse hullen wij onze showroom, gelegen aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, in een zomers kleedje, verrassen wij u met verfrissende hapjes, kan u genieten van zomerse kortingen op ons uitgebreide gamma aan op maat gemaakte poolhouses, woonuitbreidingen en tuinconstructies. Als u tijdens onze opendeurdagen een project vastligt, krijgt u daarenboven niet alleen een waardebon van onze partner Zonne-wende maar maakt u ook kans op een Kamado BBQ van Outr! Last but not least geeft Outr ook gans het weekend 10% korting op hun uitgebreide gamma aan vuurschalen, barbecues en terrasverwarmers. 

Redenen genoeg dus om eens, mét of zonder voorafgaande afspraak, langs te komen! 

Win een Kamado BBQ van Outr

Naast onze zomerse kortingen op ons totale gamma, hebben wij nog enkele verrassingen in petto tijdens onze opendeurdagen. Iedereen die een project vastlegt tijdens onze opendeurdagen, krijgt in 1ste instantie een waardebon van 50 € aangeboden door onze premium partner Zonne-wende, specialist in binnen- en buitenmeubilair. 

Maar dat is nog niet alles want wij verloten ook een prachtige grijze Kamado Tafelbarbecue van Outr onder onze kopende klanten die een project vastlegd hebben bij ons op 14, 15 of 16 juni 2024. Met deze veelzijdige keramische Kamado tafelbarbecue en zijn grillrooster met een diameter van 40 cm, kan u heerlijk grillen, roken, bakken of stomen.  Dankzij het stevige onderstel met handvaten kan u deze barbecue ook gemakkelijk verplaatsen. Deze Kamado M40 ter waarde van 425 € wordt u aangeboden door onze partner Outr. Outr pakt daarnaast ook nog gans het weekend uit met 10% korting op hun ganse gamma van outdoor producten. 

Maak een afspraak tijdens onze opendeurdagen

Iedereen is welkom op onze opendeurdagen, met of zonder afspraak. Wil je echter liever niet wachten en direct geholpen worden door een van onze projectadviseurs? Maak dan nu een afspraak door onderstaand online afspraakformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen.