Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Lentepromoties op onze cottages

Bestel nu uw droomcottage

Houdt u ook van de landelijke stijl van een cottage en zou u graag zo'n Engels tuinhuis in uw tuin plaatsen om te gebruiken als berging of vanonder de overkapping te genieten van het buitenleven? Twijfel dan niet langer en geniet nog tot en met zondag 24 maart 2024 van de uitzonderlijke lentekortingen op onze cottages! Wilt u meer informatie of inspiratie opdoen voor uw droomcottage? Maak dan snel nog een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs voor een gratis offerte of kom 7 dagen op 7 langs naar onze showroom te Dottenijs waar u enkele cottagerealisaties kan bewonderen! 

uitzonderlijke lentekortingen op onze cottages

Als u uw cottage of Engels tuinhuis tot en met zondag 24 maart 2024 bestelt bij Ostyn, kan u profiteren van scherpe kortingen op onze cottages. Zo geniet u in eerste instantie van 5% korting op alle cottages. Bent u een handige harry en zou u graag zelf uw cottage plaatsen? Dan kunnen wij u zelf een korting van 10% geven op cottages die enkel dienen geleverd te worden!

Wilt u ook genieten van deze kortingen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs of kom 7 dagen op 7 langs in onze showroom te Dottenijs. 

Vraag uw gratis offerte voor uw cottage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw cottage of eiken gebouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel