Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Uw cottage op maat

Specialist in cottages en eiken gebouwen

Houdt u van de romantische, rustieke en klassieke uitstraling van een cottage of eiken gebouw? Ostyn heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, productie en plaatsing van houten cottages en eiken gebouwen. Wij ontwerpen en maken uw cottage volledig op maat volgens uw smaak en uw budget. Wilt u meer informatie of een gratis offerte voor uw cottage, eiken gebouw of engels tuinhuis? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. 

Een cottage van topkwaliteit

Voor uw cottage op maat werken wij bij Ostyn enkel met de beste materialen. Of u nu kiest voor een gebouw in eik, Rode Noorse Den of een andere duurzame houtsoort, uw cottage zal steeds degelijk, duurzaam en perfect afgewerkt zijn. Want wij werken niet alleen met topmaterialen maar ook met topvakmannen, met 30 jaar ervaring en met passie. Een cottage of eiken gebouw van Ostyn is dus een cottage van topkwaliteit, op alle vlakken. Wilt u meer informatie over onze cottages of eiken gebouwen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom.  

Cottage als poolhouse

Heeft u een zwembad en wilt u graag een poolhouse plaatsen maar liefst in een landelijke en klassieke stijl? Kies dan voor een charmante cottage als poolhouse. Naast een berging die dienst kan doen als technische ruimte en als stockage van uw zwembadmateriaal, kan u ook een overdekt terras voorzien waaronder u kan genieten van het zicht op uw tuin en uw zwembad. Wenst u ook zo'n cottage als klassieke poolhouse? Vraag dan uw gratis offerte. 

Cottage als carport

Wilt u uw auto het ganse jaar door beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden en zoekt u bijgevolg een carport die perfect past bij uw klassiekere of landelijkere woning? Dan bent u bij Ostyn ook aan het juiste adres want wij bieden ook carports aan in cottagestijl. Aangebouwd of losstaand, in eik of een andere houtsoort, met of zonder berging, voor één of meerdere wagens. Wij maken uw cottage carport volledig op maat volgens uw wensen en afgestemd op uw budget. Wilt u ook een gratis offerte voor uw cottage carport? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom met onze projectadviseurs. 

Bewonder cottages in onze showroom

Overweegt u de aankoop van een cottage en wilt u graag inspiratie opdoen, extra informatie inwinnen of een gratis offerte ontvangen? Kom dan 7 dagen op 7 - dus ook op zondag en op feestdagen - naar onze overdekte showroom in de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. Op een oppervlakte van 3.000 m² kan u tientallen realisaties bewonderen waaronder ook tal van cottages in diverse maten en uitvoeringen. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Vraag uw gratis offerte voor uw cottage

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw cottage of eiken gebouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!