Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Uw exclusieve tuinkamer op maat

Wij creëren uw tuinkamer volledig op uw maat

Wilt u een extra ruimte creëren in uw tuin waar u uw vrienden of familie kan ontvangen of waar u met uw gezin kan genieten van het buitenleven? Laat ons dan samen een exclusieve tuinkamer op uw maat en volgens uw wensen creëren. Wenst u een houten tuinkamer of liever in Trespa? Verkiest u een Sunflex glasschuifwand of eerder aluminium schrijnwerk om uw tuinkamer af te sluiten? Zou u graag plaats voorzien voor een haardvuur, binnenkeuken of loungehoek? Alles is mogelijk, alles kan!    

Tuinkamers op maat

Een tuinkamer is een bijgebouw waarin u het ganse jaar door kan genieten van uw tuin en die u naar eigen wens kan inrichten als gastenverblijf, thuisbureau of loungeruimte. Wenst u ook graag zo'n gepersonaliseerde tuinkamer die volledig ontworpen is op uw maat en volgens uw wensen? Dan bent u bij Ostyn zeker aan het juiste adres. Wij helpen u bij de creatie en realisatie van de tuinkamer van uw dromen van A tot Z, van ontwerp tot productie, van plaatsing tot nazorg. 

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze belevingsshowroom te Dottenijs om uw tuinkamer of bijgebouw te bespreken. Wij bezorgen u dan een gratis offerte voor uw tuinkamerproject.  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Welk type tuinkamer kiezen?

Voor het ontwerp van uw tuinkamer is het belangrijk om te weten waarvoor u deze extra ruimte zal gebruiken. Wenst u een extra zitgedeelte om uw familie en vrienden te ontvangen? Dan kan u opteren voor een overdekte tuinkamer met enkele open zijdes die eventueel kunnen afgesloten worden met ons Sunflex schuifwandensysteem zodat u beschut zit tegen de wind. Zou u liever een extra gastenkamer of welnessruimte creëren? Dan gaan we best voor een volledig gesloten tuinkamer met schuiframen en deuren in aluminium of hout. U kan ook opteren voor een combinatie van beide, namelijk een afgesloten tuinkamer met een overkapping of een overdekt buitengedeelte. Wenst u een vrijstaand bijgebouw of mag het aangebouwd worden? Alles is mogelijk en realiseerbaar! Kom 7 dagen op 7 inspiratie opdoen in onze prachtige belevingshowroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties bewonderen.

Tuinkamers in alle mogelijke materialen

Aangezien alle tuinkamers op maat ontworpen en geproduceerd worden bij Ostyn, heeft u veel vrijheid in de materiaalkeuze van uw bijgebouw. Zo kan u voor de bekleding van uw tuinkamer opteren voor hout, thermowood, aluminium, Trespa, crepi of een combinatie van deze materialen. Voor houten tuinkamers werken wij vooral met geïmpregneerd grenenhout (Rode Noorse Den) en de tropische hardhoutsoorten Iroko, Afrormosia en Padoek. De laatste jaren wordt er ook veel gekozen voor tuinkamers met onderhoudsvriendelijke materialen zoals thermowood of volkern panelen van het merk Trespa. Ook aluminium, gelakt in het gewenste kleur, blijft een geliefd materiaal voor de gevelbekleding of voor het schrijnwerk van onze bijgebouwen.  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!