Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Uw veranda met pergola op maat

Een veranda met pergola: het beste van 2 werelden

Zou u graag uw binnen- én buitenruimte uitbreiden? Dan biedt een veranda met pergola u het beste van de twee werelden. Naast een extra lichtrijke binnenruimte die u creërt met de woonuitbreiding, zorgt de pergola immers voor een extra overdekte buitenruimte. Ostyn is uw ideale partner voor de creatie en realisatie van een veranda met overkapping. Aluminium, Trespa of hout? Met modern plat dak, met of zonder lichtstraat of met schuin dak? Wij maken uw veranda-pergola volledig op maat! 

Veranda-pergola met hout, aluminium of Trespa

Bij Ostyn hebben we door de jaren heen enorm veel ervaring opgebouwd met alle mogelijke materiaalsoorten. Naast onze liefde voor hout, hebben strakkere materialen zoals aluminium en Trespa ook geen geheimen meer voor ons. Kan u niet kiezen tussen deze materiaalsoorten? Dan combineren we ze toch gewoon in uw veranda-pergola? Een woonuitbreiding met aluminium schrijnwerk, een dakrand in Trespa en een pergola met een onderdak in tropisch hardhout? Alles is perfect mogelijk! Wij creëren en realiseren uw veranda met pergola op maat volgens uw wensen.  

Klassieke of moderne veranda-pergola?

Heeft u een landelijke of klassiekere woning en wenst u een veranda met pergola aan te bouwen? Dan kan u bijvoorbeeld opteren voor een klassiekere variant met een schuin dak waarin we glas, volle panelen, doorschijnende sandwichpanelen of een combinatie van deze dakvullingen integreren. We kunnen deze klassieke veranda-pergola in hout, aluminium of een combinatie van deze twee materialen vervaardigen. Heeft u liever een iets strakkere look die aansluit bij uw modernere woning? Dan behoort een moderne veranda-pergola met een plat dak tot de opties. Deze dikkere dakstructuur wordt opgevuld met isolatiemateriaal en kan voorzien worden van ingebouwde spotjes of een moderne lichtstraat. Deze moderne veranda-pergola's kan u bekleden met hout, aluminium, Trespa of een mix van deze materialen. Of u nu kiest voor een klassieke of een moderne veranda-pergola, bij Ostyn helpen wij u van A tot Z bij de realisatie van uw project! 

3D van uw veranda-pergola

Als u een vrijblijvende afspraak voor uw veranda-pergola project maakt met één van onze projectadviseurs, bezorgen zij u niet alleen een gratis offerte maar ook een 3D-ontwerp van uw veranda met pergola. Dankzij onze unieke software kunnen wij immers uw project visualiseren. 

Vraag uw gratis offerte voor uw veranda met pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw veranda, uitbouw of woonuitbreiding met pergola? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!