Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Tuinconstructies op maat

Uw tuingebouw op maat

Ostyn is sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en realisatie van tuinconstructies en buitenprojecten. Wilt u een tuinhuis kopen, een carport plaatsen, een garage bouwen of een cottage installeren? Dan ben je bij Ostyn aan het juiste adres! Samen met u bekijken we eerst de mogelijkheden en bezorgen we u een gratis offerte op maat en een 3D-ontwerp van uw project.

Uw specialist in tuinhuizen, carports en garages

Bent u op zoek naar een buitenconstructie op maat om uw tuinmateriaal in op te bergen of uw wagen beter te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden? Dan heeft u bij Ostyn uw perfecte partner gevonden. Wij creëren en realiseren al sinds 1992 alle mogelijke tuinhuizen, carportsgarages en cottages volledig op maat. Kom ons breed gamma ontdekken in onze showroom te Dottenijs of vraag uw gratis offerte aan voor uw project! 

tevreden klanten over hun tuinconstructie

Meer getuigenissen

Tuinconstructies en bijgebouwen op maat

Uw tuin staat synoniem voor vrijheid en geluk. Op vandaag bieden tuinconstructies veel meer dan alleen meer een beschutting voor uw tuinmateriaal. Ze worden vaak getransformeerd tot een waar buitenparadijs of een oase van rust en ontspaning in uw tuin. Zo wordt een nu vaak geopteerd voor een tuinhuis met overkapping, een carport met berging, een garage met een aangebouwde pergola of een cottage met overdekt terras. Zo combineert u altijd het nuttige met het aangename. Naast het extra cachet dat onze bijgebouwen geven aan uw tuin of woning door hun uitstraling, design en elegantie, zorgen ze er ook voor dat u het ganse jaar kan genieten van een zalig buitengevoel. Ostyn biedt een ruime waaier aan bijgebouwen en tuinconstructies aan in tal van stijlen, materiaalsoorten en afmetingen. Wij maken elk bijgebouw en elke tuinconstructie op uw maat.   

Unieke tuinhuizen, carports en garages

Elke woning, elke tuin en elke persoon is uniek. Daarom is iedere constructie die we creëren bij Ostyn ook uniek en volledig aangepast aan uw wensen. Wilt u een houten tuinhuis of liever een tuinberging met een overkapping die afgewerkt is met strakke Trespa platen? Verkiest u een carport voor één wagen of liever een dubbele carport? Zoekt u een moderne garage met een plat dak of eerder een klassieke versie met zadeldak? Wilt u een cottage dat fungeert als tuinberging, als carport of als poolhouse? Maak een afspraak met onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom en wij kijken samen om uw unieke project te realiseren! 

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor uw carport, tuinhuisgarage of cottage? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. Op een oppervlakte van 3.000 m² vindt u tientallen realisaties in alle stijlen, afwerkingen en afmetingen. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u meer informatie te geven. 

Volg uw project op ons klantenportaal

Wist u dat wij in eigen beheer een online klantenportaal ontwikkeld heeft waarop u ten allen tijde alle belangrijke informatie over uw project kan terugvinden?