Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Aangebouwde carport met berging

Aangebouwde carport met ruime berging

Deze aangebouwde carport met berging is de ideale oplossing als u uw wagen het ganse jaar door wenst te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden en ondertussen ook nog wat extra plaats wenst te creëren om uw fietsen of tuingerief te stockeren. Deze moderne carport met berging heeft een totale lengte van 11 meter en een breedte van 3 meter. De carport zelf is 7 meter lang en de aanpalende berging heeft een lengte van 4 meter. De carport zelf is voorzien van een dakrand met gevezen antracietgrijze Trespa panelen en het onderdak is ook bekleed met witte Trespa HPL-platen. De carport wordt ondersteund door 2 strakke aluminium palen. De berging zelf is volledig gemaakt uit verticale latten in Rode Noorse Den (geïmpregneerd grenenhout) en voorzien van 2 volle houten deuren, één vooraan en één achteraan. 

Wenst u ook zo'n moderne carport? Vraag dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs voor een gratis offerte op maat! 

Specificaties

Categorie Carport


Aanbouwwijze Aangebouwd

Stijl Modern

Oppervlakte 33 m²

Extra's Berging

Wenst u ook zo'n moderne carport? Vraag dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs voor een gratis offerte op maat! 

Ref. 112733

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!