Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Uw carport op maat

Wij maken uw carport op maat

Een carport is de perfecte oplossing als u uw wagen het ganse jaar door wenst te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ostyn creërt en realiseert al sinds 1992 carports volledig op maat. Aangebouwd of losstaand, enkel of dubbele carport, een carport met berging, een carport in hout of Trespa, wij maken uw carport volledig naar wens. 

Carport in hout of in ander materiaal?

Ostyn creëert al sinds 1992 carports in alle mogelijke materiaalsoorten. Een houten carport blijft de populairste optie. Voor een carport in hout wordt er in eerste instantie veel gekozen voor Rode Noorse Den die wij impregneren voor een langere duurzaamheid. Hierdoor geniet u bij deze houtsoort van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en ongedierte. Ook tropische hardhoutsoorten zitten sterk in de lift de laatste jaren. Carport in iroko, afrormosia of padoek? Wij maken uw carport volledig op maat. Wenst u liever een carport in aluminium of Trespa? Dan bent u ook bij Ostyn aan het juiste adres! 

Carport aan huis of losstaande carport?

Wilt u een carport aan uw huis aanbouwen of zoekt u eerder naar een losstaande carport? Ostyn maakt voor u de gewenste carport op maat. Enkele of dubbele carport? Carport in hout, Trespa of aluminium? Carport met berging of liever zonder?

Welk type moderne carport?

Bij Ostyn bieden we diverse types van moderne carports aan. Verkiest u een moderne carport met een kleine dakoversteek of eerder een strakkere Cube carport met een fijn aluminium dakprofiel? De moderne carports met kleine dakoversteek worden vooral vervaardigd uit Rode Noorse Den. Dit grenenhout wordt door ons geïmpregneerd waardoor u van 20 jaar garantie geniet tegen rot, schimmel en ongedierte. De strakkere Cube carports met fijn aluminium dakprofiel kunnen in alle soorten materialen gemaakt worden. Grenenhout, Trespa of tropische hardhoutsoorten zoals Padoek, Afrormosia of Iroko? Alles is mogelijk!

Wilt u een extra tuinhuis of tuinberging aan uw carport? Zou u graag een extra wand om uw wagen nog meer te beschermen? Wilt u een carport voor één wagen of eerder een dubbele carport? Ostyn maakt uw moderne carport volledig op maat! 

Moderne carport met kleine oversteek of aluminium dakprofiel?

Zou de moderne carport met kleine oversteek eerder bij uw huis passen? Of gaat uw voorkeur uit naar een strakkere Cube carport met een fijn aluminium dakprofiel? U kiest, wij maken uw moderne carport op maat!

Tevreden klanten over hun carport

Meer getuigenissen

Veelgestelde vragen over carports

Staat uw auto het ganse jaar door buiten? Misschien overweegt u dan best eens om een carport te kopen. Wij zetten de voordelen van zo'n carport maar al te graag eens voor u op een rijtje! 

Overweegt u om een carport te kopen maar weet u niet welke types er zoal bestaan en welk type best zou passen bij uw woning? 

Wilt u graag zelf uw betonsokkels gieten voor uw carport, overkapping of ander project? Ons team helpt u graag verder en heeft voor u een handleiding opgemaakt met enkele algemene aanbevelingen en een stappenplan om uw eigen betonsokkels te gieten. 

Handleiding gieten betonsokkels Ostyn 202310
pdf-Bestand172,82 KB

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw carport project? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw carport op maat

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!