Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Moderne carport met aluminium dakprofiel

Zou een strakkere moderne carport nog beter bij uw woning passen? Dan is deze Cube carport met fijn aluminium dakprofiel zéker iets voor u! Ostyn maakt uw moderne carport volledig op maat in het gewenste materiaal. Grenenhout, Trespa, tropisch hardhout of een combinatie van materialen? Losstaande of aangebouwde carport? Carport met berging of tuinhuis? Voor één of meerdere wagens? Wij maken uw carport volledig op uw maat. 

Wij maken uw design carport op maat

De laatste jaren is de vraag naar design carports met strakke lijnen enorm gestegen. Aangezien wij de markttrends op de voet volgen, hebben wij bij Ostyn ook al geruime tijd een type carport ontwikkeld die hier perfect bij aansluit. Deze carports kenmerken zich door een strak plat dak, rechte lijnen en een fijn aluminium dakprofiel. Wij maken deze strakke carports volledig op maat, volgens de gewenste afmetingen en in tal van materiaalsoorten. 

Design carport in hout of Trespa?

De design carports - die we soms ook de Cube serie noemen door zijn strakke kubistische vormen - worden volledig op maat vervaardigd in tal van materialen. Voor de houtliefhebbers hebben we een uitgebreide keuze: geïmpregneerde Rode Noorse Den, Thermowood of een brede waaier aan tropische hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia, padouk. Allemaal heel duurzame houtsoorten die mooi vergrijzen en uw carport een natuurlijk karakter geven. Wilt u nog iets strakker gaan? Dan kan u ook kiezen voor Trespa. Deze HPL-platen (High Pressure Laminate) zijn heel stevig, onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en verkrijgbaar in tal van kleuren. En als u écht niet kan kiezen tussen al deze materialen, dan combineert u ze gewoon samen in uw carport!  

Bewonder onze carports

In onze prachtige belevingsshowroom te Dottenijs die met zijn oppervlakte van 3.000 m² de grootste overdekte showroom voor buitenconstructies en woonuitbreidingen is van Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk, kan u tientallen constructies bewonderen. Naast de poolhouses, tuinhuizen en woonextensies, kan u hier ook enkele prachtige carports bewonderen. Onze showroom die centraal gelegen is in de Eurometropool en uiterst goed bereikbaar is, is daarnaast ook 7 dagen op 7 open. Komt u ook eens langs? 

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!