Ostyn is sinds 2023 de nieuwe naam van Veranclassic Meer info

Uw tuinhuis op maat

Een tuinhuis van Belgische topkwaliteit

Bent u op zoek naar een stevig en kwalitatief tuinhuis om uw tuinmateriaal, fietsen of zwembadapparatuur in op te bergen? Dan bent u bij Ostyn aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en productie van tuinhuizen op maat, in alle mogelijke materialen, stijlen of afmetingen. Een tuinhuis op maat? Vraag uw gratis offerte aan of bezoek onze showroom. 

Modern tuinhuis of klassiek tuinhuis?

Welke stijl van tuinhuis past het best bij uw woning of in uw tuin? Houdt u eerder van een klassiek tuinhuis met een zadeldak? Of heeft u voorkeur voor een modern tuinhuis met een plat dak en een kleine dakoversteek? Of droomt u van een strak tuinhuis met een plat dak en een aluminium dakprofiel? Bij Ostyn maken wij uw tuinhuis volledig op maat dus u kiest uw stijl en wij maken uw tuinhuis op maat!

Tuinhuis met overkapping of losstaande tuinberging?

Bent u op zoek naar een aparte tuinberging om uw tuinmateriaal veilig op te bergen? Of wilt u het nuttige aan het aangename koppelen door een tuinhuis met overkapping te voorzien? Zo heeft u niet alleen een tuinberging maar ook een aangename overdekte zithoek waar u het ganse jaar door kan genieten van uw tuin! Een aparte tuinberging of een tuinhuis met luifel, wij maken uw tuinhuis op maat! 

Tuinhuis in hout of tuinberging in Trespa?

Grenenhout, tropisch hardhout of Trespa? Ostyn creëert en fabriceert uw tuinhuis volledig op maat in de materiaalsoort naar wens. Het gros van onze tuinhuizen wordt nog steeds vervaardigd uit Rode Noorse Den. Dankzij de impregnatie van dit grenenhout, geniet u van 20 jaar garantie tegen rot, schimmel en ongedierte. De laatste jaren wordt er meer en meer geopteerd voor tropische hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia of padoek. Deze hardhoutsoorten zijn van nature heel duurzaam en vergrijzen mooi. Een strak tuinhuis in Trespa? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn! Deze Trespa panelen zijn heel stevig, weersbestendig en kleurvast. De ideale materiaalkeuze als u op zoek bent naar een tuinhuis met een minimum aan onderhoud.  

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag enkele tuinhuizen van dichtbij bewonderen, informatie inwinnen voor uw tuinhuisproject of een gratis offerte ontvangen voor uw tuinhuis op maat? Kom dan 7 dagen op 7 - zélfs op zondag en op feestdagen - naar onze showroom te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bekijken waaronder diverse tuinhuizen!