Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Tuinhuis met overkapping

Combineer het beste van 2 werelden

Bent u op zoek naar een plaats om uw tuinmateriaal, gereedschap, fietsen of buitenmeubilair te stockeren en zou u ook graag een overdekte ruimte creëren waar u volop kan genieten van het buitenleven en van het zicht op uw tuin? Combineer het beste van twee werelden in een tuinhuis met overkapping. Bij Ostyn merken we al enige tijd de trend naar dit type van buitenproject waarbij u het nuttige aan het aangename kan koppelen. Wij ontwerpen uw project volgens uw wensen, maken alles op maat in onze ateliers te Dottenijs en plaatsen uw tuinhuis met overkapping bij u thuis. 

Uw tuinhuis met overkapping op maat

Bij Ostyn creëren wij uw tuinhuis met overkapping volledig op maat volgens uw wensen. Tijdens een eerste verkennend en vrijblijvend gesprek bij u thuis of in onze showroom luisteren we naar uw wensen en overlopen we met u de mogelijkheden qua materialen, type dakstructuur, afmetingen, ... Op basis van deze informatie maken wij voor u een gratis offerte en een 3D-ontwerp van uw tuinhuis met overkapping. Daarna wordt uw project volledig op maat geproduceerd in onze ateliers hier te Dottenijs en achteraf komen onze plaatsingsteams op de overeengekomen dag langs om uw tuinhuis met oversteek op te bouwen. 

Tuinhuis met open of gesloten overkapping

Wilt u gewoon een overdekt terras creëren waar u op mooie dagen beschut zit tegen de zon of zou u ook graag in de koudere periodes genieten van uw tuinhuis met overkapping? Bij Ostyn bieden wij tal van mogelijkheden om uw overkapping af te sluiten met volle wanden of met glazen schuifwanden. Om uw zitruimte te verwarmen kan u ook opteren voor terrasverwarmers die ingebouwd worden in uw plafond of opgebouwd worden tegen de muur. 

Tuinhuizen met overkapping in alle materialen

Bij Ostyn hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met de creatie en realisatie van houten bijgebouwen op maat. Ook voor het gros van onze tuinhuizen met overkapping werken wij met houtsoorten zoals Rode Noorse Den, Thermowood of tropisch hardhout zoals iroko, afrormosia of padoek. Sinds enkele jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in moderne types bekleding zoals Trespa, MPB of HPL-platen die stevig, weersbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Veelal wordt er gekozen voor een combinatie van diverse materiaalsoorten bij zo'n tuinhuis met overkapping. 

Welke stijl voor uw tuinhuis met overkapping?

Sinds onze oprichting in 1992 heeft Ostyn al tuinhuizen met overkapping in alle mogelijke maten en stijlen op maat gemaakt. Wenst u een klassiek zadeldak, een modern plat dak met kleine oversteek of liever een strak plat dak zonder oversteek? Of houdt u eerder van een landelijke cottage met overkapping? Wilt u een rechthoekige constructie of liever in L-vorm? Wilt u één of twee overkappingen aan uw tuinhuis? Ostyn maakt uw tuinhuis met overkapping in elke mogelijke stijl. 

Getuigenissen van tevreden klanten

Meer getuigenissen

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Volg uw project op ons klantenportaal

Wist u dat wij in eigen beheer een online klantenportaal ontwikkeld heeft waarop u ten allen tijde alle belangrijke informatie over uw project kan terugvinden? 

Bezoek onze showroom 7 dagen op 7

In onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs vindt u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties waaronder diverse tuinhuizen met overkapping die u 7 dagen op 7 kan bewonderen, dus ook op zondagen en feestdagen. Kom eens vrijblijvend langs om onze constructies te bekijken. Ons team staat klaar om u vrijblijvend met raad en daad bij te staan en indien gewenst een gratis offerte op maat met 3D-ontwerp op te maken. 

3D-ontwerp van uw tuinhuis met overkapping

Als u bij Ostyn een vrijblijvende afspraak maakt meer informatie in te winnen over uw tuinhuis met overkapping, stellen wij voor u niet alleen een gratis offerte op maar maken wij ook gratis een 3D-ontwerp van uw project zodat u uw tuinhuis met overkapping beter kan visualiseren. Onze projectadviseurs kunnen deze offerte en dit ontwerp aanpassen naar gelang uw wensen.