Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Strak Cube tuinhuis

Houdt u van een strak tuinhuis met een plat dak dat geaccentueerd wordt door een aluminium dakprofiel? Laat ons dan samen zo'n modern en tijdloos tuinhuis op uw maat creëren. Grenenhout, tropisch hardhout of Trespa? Ostyn kan met elke materiaalsoort overweg! Met of zonder overkapping? Met schuifdeur of opendraaiende deur? Met of zonder ramen? Wij maken uw strak en tijdloos tuinhuis volledig op uw maat! 

Uw design tuinhuis op maat

Bij Ostyn wordt elk tuinhuis volledig op maat uitgetekend door onze projectadviseurs en geproduceerd in onze ateliers te Dottenijs door onze vakmannen. Wilt u een strakke tuinberging met of zonder overkapping? Een volle houten schuifdeur of liever een opendraaiende deur met glas? In Rode Noorse Den, tropisch hardhout of Trespa? Met of zonder extra vensters voor extra lichtinval? Wij maken uw modern tuinhuis volledig op maat! 

Strak tuinhuis met overkapping

De laatste jaren merken wij een opvallende trend: het tuinhuis met overkapping. Dit type tuinconstructie is een mix van een handige tuinberging met een gezellige overdekte terrasruimte. Zo koppelt u het nuttige aan het aangename. U heeft niet alleen een afgesloten ruimte om u materiaal veilig op te bergen maar ook een extra terrasoverkapping waar u kan genieten van het buitenleven en uw vrienden & familie kan ontvangen. Wilt u ook zo'n modern tuinhuis met overkapping? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs voor een gratis offerte. 

Design tuinhuis in hout of Trespa?

Bij Ostyn kunnen we met alle mogelijke materiaalsoorten overweg voor de creatie en realisatie van uw strak tuinhuis. Bent u liefhebber van hout? Dan kan u kiezen voor onze geïmpregneerde Rode Noorse Den die mooi vergrijst en waarop u 20 jaar garantie heeft tegen rot, schimmel en insecten. Of opteer voor de prachtige en duurzame hardhoutsoorten zoals iroko, afrormosia of padoek. Wilt u graag nog iets strakker en onderhoudsvriendelijker? Dan is Trespa de perfecte oplossing! Deze stevige en weerbestendige panelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en geven uw modern tuinhuis een uiterst strakke look! 

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinhuis

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinhuisproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!