Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Moderne carport met kleine dakoversteek

Ostyn maakt een onderscheid tussen twee types moderne carports. De moderne carport met kleine dakoversteek en de strakkere Cube carport met fijn aluminium dakprofiel. Deze moderne carports met kleine dakoversteek worden vervaardigd uit grenenhout, meer specifiek uit Rode Noorse Den. Wij impregneren dit hout daarenboven waardoor het nog duurzamer wordt en u van 20 jaar garantie geniet tegen rot, schimmel en ongedierte. Moderne carport met berging? Dubbele carport? Losse carport of liever een aangebouwde carport aan uw huis? Wij maken uw moderne carport volledig volgens uw wensen! 

Specialist in moderne carports op maat

Ostyn is sinds 1992 gespecialiseerd in de creatie en realisatie van buitenconstructies op maat. Ook de moderne carports worden ontworpen en geproduceerd volgens uw wensen. Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom, bekijken wij eerst samen met u de mogelijkheden, bezorgen wij u een gratis offerte en maken wij een 3D-ontwerp van uw project zodat u uw carport ook kan visualiseren. Na goedkeuring van de offerte, gaan onze technische mensen aan de slag om uw project technisch uit te tekenen en wordt uw project door ons vakmannen geproduceerd te Dottenijs en geplaatst bij u thuis.  

Moderne houten carports

De moderne carports van Ostyn met hun kenmerkende kleine dakoversteek, worden meestal volledig in hout gefabriceerd. De houtsoort die hiervoor meest gebruikt wordt in het kernhout van de Rode Noorse Den, een traag groeiende dennesoort uit Noorwegen. Wij laten dit hout daarenboven ook nogmaals impregneren waardoor het nog duurzamer wordt en waardoor wij u 20 garantie kunnen bieden tegen rot, schimmel en insecten. Deze houtsoort vergrijst daarnaast ook heel mooi. Kom deze houtsoort ontdekken in onze grote belevingsshowroom te Dottenijs. 

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!