Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Losstaande carport

Bent u op zoek naar een losstaande carport om uw auto optimaal te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden? Ostyn helpt u graag verder voor de realisatie van uw losstaande carport! Elke carport los van uw huis wordt volledig op maat gemaakt in onze ateliers te Dottenijs en geplaatst door onze eigen plaatsingsploegen. Een carport in hout of liever een aluminium carport? Een carport met berging? Een dubbele carport? U vraagt, wij maken uw carport op maat!

Uw aparte carport volledig op uw maat

Zou u uw wagen graag in elk seizoen beschermen tegen de zon, regen, hagel, sneeuw en ijsvorming? Heeft u nog een ruimte rond uw woning om een gepersonaliseerde constructie te plaatsen? Laat ons dan samen een losstaande carport op uw maat creëren. Een carport voor één of meerdere wagens? Een carport met berging of zonder? Een houten carport of liever in Trespa? U formuleert uw wensen en wij maken uw project van A tot Z.

Specialist in maatwerk carports

Bij Ostyn creëren en realiseren we elke carport op maat. Van een carport voor één wagen tot een veilige haven voor meerdere wagens, van een houten carport tot een design constructie met gelijmde Trespa panelen, van een carport zonder berging tot een carport met een aanpalende tuinkamer, wij maken unieke carports op maat, voor iedereen en voor elk budget. Maak een vrijblijvende afspraak en wij bezorgen u een gratis en gepersonaliseerde offerte.

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!