Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Carport met geïntegreerde berging

Dubbele carport in irokohout

Deze moderne carport met berging biedt niet alleen voldoende staanplaats voor twee voertuigen maar ook een afgesloten opbergruimte voor fietsen, tuinmateriaal of tuinmeubilair. De carport zelf is 6 meter breed en 6 meter diep, de berging 2,5 meter breed en 6 meter diep. Qua bekleding werd gekozen een combinatie van planchettes en smalle latjes in de tropische hardhoutsoort iroko die uiterst duurzaam is en mooi vergrijst onder invloed van de weersomstandigheden. De carport wordt ondersteund door twee zwart gelakte aluminium palen. Dit zwart gelakte aluminium - dat ook terugkomt in het dakrandprofiel - contrasteert mooi met het hardhout. In de carport werd een enkele houten deur geïntegreerd die uitkomt op de tuin. De berging is via de achterkant van de carport toegankelijk via een dubbele houten deur. De deuren zijn afgewerkt met zwart deurbeslag en het platte dak is bedekt met EPDM. Wenst u ook zo'n dubbele carport met berging? Vraag dan uw gratis offerte met 3D-ontwerp via deze link

Specificaties

Categorie Carport

Materiaal Iroko, Aluminium

Aanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 51 m²

Extra's Berging

Ref. 114007

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!