Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Modern tuinkantoor

Tuinkamer met zwarte HPL-platen

Dit moderne tuinkantoor van 5,5 op 4,6 meter doet dienst als therapieruimte. Naast de grote binnenruimte die gebruikt wordt als kantoorruimte bevat dit tuinkantoor ook nog een aparte inkomhall en een toilet. Voor de zichtbare buitenwanden werd gekozen voor zwarte gelijmde HPL-platen omwille van hun kleurvaste, stevige, weersbestendige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Voor de niet-zichtbare wanden werd er geopteerd voor zwarte staalplaten. Naast de glazen deur met zwarte aluminium structuur, werd ook nog een aluminium schuifraam geïntegreerd in dit design tuinkantoor. Deze tuinkamer met geïsoleerde wanden en plat dak is voorzien van EPDM-dakbedekking en een fijn aluminim dakrandprofiel. Om de temperatuur in de tuinkamer te regelen, werd ook nog een airco zonder buitenunit geplaatst in het tuinkantoor. Wenst u ook zo'n modern tuinkantoor? Vraag dan uw gratis offerte via deze link

SpecificatiesAanbouwwijze Losstaand


Oppervlakte 25,3 m²


Ref. 114118

Vraag uw gratis offerte voor uw tuinkantoor

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw tuinkantoorproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!