Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Aangebouwde carport

Zou u graag een carport aan uw huis aanbouwen om uw wagen beter te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden? Dan kunnen wij u bij Ostyn zeker verder helpen! Wij maken uw carport aan huis volledig op maat. Carport in hout, aluminium of Trespa? Carport met berging? Een carport voor één wagen of voor meerdere voertuigen? Wij maken uw aangebouwde carport volledig naar wens!

Aangebouwde carport aan huis

Staat uw wagen het ganse jaar door buiten en heeft u de mogelijkheid om nog iets aan te bouwen aan uw woning? Informeer dan bij Ostyn voor de creatie en realisatie van een aangebouwde carport. Deze carport biedt in elk seizoen voordelen voor uw voertuig, schaduw in de warme zomerdagen, droogte op regenachtige dagen en geen ijsvorming tijdens de koude winterdagen. Hout, Trespa of aluminium? Met of zonder berging? Wij maken uw aangebouwde carport op maat. 

Elke carport is uniek

Alle carports die we bij Ostyn creëren, produceren en plaatsen zijn uniek. Zowel op vlak van afmetingen als qua materialen, werken wij volledig op maat en volgens uw wensen. Heeft u ruimte nodig voor één of meerdere voertuigen? Zou u graag een extra berging voorzien voor uw fietsen of ander materiaal? Wilt u een carport in hout, Trespa of aluminium of een combinatie van materialen? Maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken en een offerte op maat kunnen maken met een 3D-ontwerp zodat u uw project ook kan visualiseren. 

Vraag uw gratis offerte voor uw carport

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw carportproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!