Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Showroom ganse zomer open

Onze showroom blijft open in juli & augustus

Bent u op zoek naar een buitenproject zoals een poolhouse, tuinkamerveranda, pergola, tuinhuis, carport, cottage of garage en wilt u hierover deze zomer graag meer informatie inwinnen of een gratis offerte met 3D-ontwerp ontvangen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u: onze showroom blijft de hele zomer open!

U kan dus op elk moment vrijblijvend langskomen voor een verkennend gesprek om uw droomproject met ons te bespreken. Wilt u toch zeker zijn dat er een projectadviseur klaarstaat om te helpen als u langskomt? Dan kan u een voorafgaande afspraak maken. Dit kan eenvoudig door het online formulier in te vullen. Onze projectadviseurs nemen dan snel contact met u op om de afspraak vast te leggen. We kijken alvast uit naar uw komst!

Showroom elke dag open

Onze belevingsshowroom van 3000 m² aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, waar u zich kan laten inspireren door tientallen prachtige constructies in een gezellig kader, blijft gedurende de maanden juli en augustus elke dag open.

We zijn, zoals gewoonlijk, open van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 18u30, op zaterdag doorlopend van 9u30 tot 18u30, en ook op zondag (zelfs op de Belgische feestdag op 21 juli 2024) van 14u00 tot 18u30

Enkel op donderdag 15 augustus 2024 (O.L.V. Hemelvaart) maken we een uitzondering op onze courante openingsuren en zijn we enkel in de namiddag open van 14u tot 18u30.

Zomerverlof kantoren en productie

Vanaf zaterdag 20 juli tot en met zondag 11 augustus 2024 zijn onze burelen, technische bureaus en het productieatelier gesloten en telefonisch niet bereikbaar. In die periode kunnen er dus ook geen leveringen of afhalingen plaatsvinden. 

Vanaf maandag 12 augustus 2024 is iedereen terug op post, met opgeladen batterijen, en zetten we ons weer 100 % in om uw droomproject tot in de puntjes uit te werken.

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel