Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Ontvang tot 2.500 € korting op uw Renson terrasoverkapping

Zou u graag genieten van het buitenleven terwijl u beschut zit tegen de zon, de wind en de regen? Overweeg dan om een stijlvolle terrasoverkapping te plaatsen die perfect aansluit bij uw wensen en uw woning. Als gecertifieerd en erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn niet alleen terecht voor de correcte informatie en perfecte installatie van hun brede assortiment aan prachtige terrasoverkappingen maar kan u bij ons ook profiteren van alle Renson acties!

Vanaf 1 maart 2023 tot en met 15 mei 2023 kan u tot 2.500 € korting krijgen bij aankoop van Algarve, Camargue of Lapure terrasoverkapping van Renson bij Ostyn.

Bij een aankoopbedraag vanaf 15.000 € krijgt u bijvoorbeeld 1.000 € korting. Vanaf 20.000 € geniet u van 2.000 € korting en voor een terrasoverkapping vanaf 25.000 € ontvangt u maar liefst 2.500 € korting! 

Wilt u meer informatie of een gratis offerte voor zo'n terrasoverkapping van Renson? Maak dan een vrijblijvende afspraak via deze link.  

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Ontwerp zelf uw terrasoverkapping!

Wilt u graag zo'n terrasoverkapping met beweegbare lamellen om te genieten van het buitenleven? Als erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn terecht voor advies, verkoop en plaatsing van het outdoor gamma van Renson. Wilt u zelf uw terrasoverkapping ontwerpen? Maak dan gebruik van hun handige online tool. 


Deel dit artikel