Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Ontvang tot 2.500 € korting op uw Renson Camargue terrasoverkapping

Zou u graag in elk seizoen, dus ook in de herfst en winter, genieten van het buitenleven terwijl u beschut zit tegen de zon, de wind en de regen? Overweeg dan om een stijlvolle terrasoverkapping te plaatsen die perfect aansluit bij uw wensen en uw woning. Dankzij sfeerverlichting, glazen schuifwanden en heatstrips kan u ook in koude & donkere tijden volop genieten van zo'n terrasoverkapping. 

Als gecertifieerd en erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn niet alleen terecht voor de correcte informatie en perfecte installatie van hun brede assortiment aan prachtige terrasoverkappingen maar kan u bij ons ook profiteren van alle Renson acties!

Vanaf 1 oktober 2023 tot en met 31 oktober 2023 kan u tot 2.500 € korting krijgen bij aankoop van een Camargue terrasoverkapping van Renson bij Ostyn.

Bij een aankoopbedraag vanaf 15.000 € krijgt u bijvoorbeeld 1.000 € korting. Vanaf 20.000 € geniet u van 1.500 € korting en voor een terrasoverkapping vanaf 25.000 € ontvangt u maar liefst 2.500 € korting! 

Wilt u meer informatie of een gratis offerte voor zo'n terrasoverkapping van Renson? Maak dan een vrijblijvende afspraak via deze link.  

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Renson Camargue project in de kijker

Als erkend Renson ambassadeur heeft Ostyn al tal van Renson pergola projecten geplaatst. Bij dit unieke project werden twee pergola's gecombineerd tot één geheel. Enerzijds werd gekozen voor een pergola op maat volledig in Trespa en hieraan werd een Renson Camargue gekoppeld met lamellendak en geïntegreerde screens. 

Ontwerp zelf uw terrasoverkapping!

Wilt u graag zo'n terrasoverkapping met beweegbare lamellen om te genieten van het buitenleven? Als erkend Renson Ambassador kan u bij Ostyn terecht voor advies, verkoop en plaatsing van het outdoor gamma van Renson. Wilt u zelf uw terrasoverkapping ontwerpen? Maak dan gebruik van hun handige online tool. 

Vraag uw gratis offerte voor uw pergola

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw pergolaproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel