Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Veranclassic wordt Ostyn

Vanaf 2023 worden onze bekende merknamen Veranclassic en Poolhouse Plaza overvleugeld door een nieuwe naam en komen wij naar buiten als Ostyn Home & Outdoor Extensions.

Deze naamswijziging én ons gloednieuwe logo luiden een nieuw tijdperk in in onze rijkgevulde geschiedenis die reeds teruggaat tot 1992. Op basis van onze stevige fundamenten en onze jarenlange ervaring, willen wij nu als het familiebedrijf Ostyn verder bouwen aan ons succesverhaal als totaalspecialist in tuinconstructies, poolhouses en woonuitbreidingen op maat.

Onze naamswijziging is dus geen koerswijziging, wel een nieuwe stap vooruit. Of kort gezegd, everything stays the same, except the name!  

Maar waarom voerden wij die naamswijziging nu door? En waarom kozen we voor Ostyn? En vanwaar de keuze voor een arend als embleem? Klik op de onderstaande button en u krijgt een gepast antwoord op al uw vragen! 


Deel dit artikel

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!