Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Kerstverlof van 23 december tot 7 januari

Na een prachtig 2023 waarin we samen met ons topteam opnieuw honderden droomprojecten voor onze fantastische klanten gecreëerd en gerealiseerd hebben, is het tijd om samen met onze vrienden & families het eindejaar mooi af te sluiten en het nieuwe jaar goed in te zetten. Zo kunnen we onze batterijen terug volledig opladen om er in 2024 opnieuw met volle kracht tegenaan te gaan om tal van klanten gelukkig te maken door hun buitenprojecten tot leven te wekken. 

Wij zijn er dan ook even volledig tussenuit vanaf zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024. Onze kantoren, technische bureaus, productie en onze showroom zijn bijgevolg volledig gesloten en niet bereikbaar tijdens deze periode. Vanaf maandag 8 januari 2024 zijn wij allemaal terug op post. 

Voor alle informatie in verband met uw lopend project kan u terecht op ons online klantenportaal via deze link

Wij wensen u ondertussen fijne eindejaarsfeesten, een Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toe!

Let's expand your freedom outdoor in 2024! 

Met sfeervolle eindejaarsgroeten, 

Het team van Ostyn

Maak nu al uw afspraak voor in 2024

Heeft u een concreet buitenproject en zou u graag tegen de volgende zomer al kunnen genieten van uw volledig op maat gemaakte poolhouse, woonuitbreiding, terrasoverkapping, carport, tuinconstructie of garage?

Vraag dan nu al uw vrijblijvende afspraak aan bij u thuis of in onze showroom zodat onze projectadviseurs u begin 2024 zo snel mogelijk kunnen contacteren om uw project te bespreken en u een gratis prijsofferte met 3D-ontwerp te bezorgen! 

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek


Deel dit artikel