Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Lenteopendeurdagen op 18 en 19 maart

Wilt u inspiratie opdoen voor uw poolhouse, woonuitbreiding, pergola, carport, tuinhuis, cottage, tuinkamergarage of een ander bijgebouw op maat? Kom dan op zaterdag 18 maart van 9u30 tot 18u30 en op zondag 19 maart van 14u tot 18u30 naar onze lenteopendeurdagen die wij omgedoopt hebben tot onze Ostynspiration Days.

Tijdens dit opendeurweekend hullen wij onze showroom in een lentefris kleedje en kan u genieten van talrijke lenteacties op ons totale gamma aan poolhouses, woonuitbreidingen en tuinconstructies. Het ideale moment dus om inspiratie op te doen voor uw project, vrijblijvend informatie in te winnen of uw droomproject vast te leggen aan uitzonderlijke lentecondities. 

Win een e-bike ter waarde van 1.499 € 

Naast de talrijke promoties en lenteacties op ons totale gamma, maakt u ook kans op e-bike van het merk Minerva ter waarde van 1.499 €. Deze elektrische fiets wordt immers verloot onder alle klanten die op vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart of zondag 19 maart een project hebben vastgelegd bij ons. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Iedereen is welkom op onze opendeurdagen, met of zonder afspraak. Wenst u echter liefst niet te wachten en graag onmiddellijk geholpen worden door één van onze projectadviseurs? Maak dan nu al een afspraak door ons online afsprakenformulier in te vullen dat u terugvindt via deze link. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen. Op voorhand een afspraak maken kan tot en met vrijdag 17 maart 2023. Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Op heden zijn er ook werkzaamheden in onze straat. Onze showroom blijft echter ten allen tijde bereikbaar via een kleine omleiding. Bekijk het plannetje hier online of lees meer over de werkzaamheden via deze link

 

Maak een afspraak tijdens onze opendeurdagen

Wilt u een afspraak maken tijdens onze opendeurdagen? Vul dan onderstaand formulier in! 


Deel dit artikel