Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Ontdek deze airco zonder buitenunit

Zou u graag het ganse jaar door kunnen genieten van uw poolhouse, tuinkamer, woonuitbreiding of veranda, zowel op de koudste winterdagen als de warmste zomerdagen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u, namelijk een gemakkelijk te installeren airco zonder buitenunit, die warmt, koelt én ventileert! 

Een airco met tal van voordelen

Dit innovatieve toestel van Energy Protect biedt tal van voordelen. In eerste instantie zorgt dit geruisloze en energiezuinige toestel immers dat u in elk seizoen met volle teugen kan genieten van uw exclusieve poolhouse, gezellige tuinkamer, moderne woonuitbreiding of stijlvolle veranda. Deze airco met warmtepomp zorgt er immers voor dat u het ganse jaar de juiste temperatuur én gezonde lucht heeft in uw realisatie. In de winter zal dit toestel fungeren als verwarming, in de zomer als airco en het ganse jaar door als ventilator én ontvochtiger. Door de afwezigheid van de buitenunit, blijft de esthetiek van uw project trouwens behouden. Deze airco is daarenboven uiterst gemakkelijk te installeren op elk type muur en kan gemakkelijk bediend worden via het toestel zelf, via Wifi of via een App.

Bewonder deze airco bij ons of vraag meer informatie aan!

Wilt u deze innovatie airco zonder buitenunit van Energy Protect eens van dichtbij bewonderen? Kom dan zeker eens langs naar onze prachtige belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs want wij hebben zo’n toestel geïnstalleerd in één van onze realisaties. Ons team zal u dan ook ter plaatse meer uitleg geven over dit toestel. 

Als klant van Veranclassic kunnen wij u dit toestel ook aanbieden aan een uiterst scherpe prijs, zijnde 2.450 € exclusief BTW en inclusief plaatsingskosten. Wenst u te genieten van dit voordeeltarief, een gratis plaatsbezoek of meer informatie over dit toestel? Klik dan op deze link


Deel dit artikel

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek