Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

5 tips voor de originele inrichting van uw poolhouse

Hoe richt ik nu best mijn poolhouse, tuinkamer, tuinkantoor of exclusief bijgebouw in? Wij geven u alvast een 5-tal leuke tips voor de inrichting van uw poolhouse. 

Stem de inrichting af op de stijl van het bijgebouw

Het is altijd interessant om de stijl van uw poolhouse te laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Is dit eerder een moderne, klassieke of landelijke stijl? Hou hier rekening mee. Het is leuk als de stijl van uw woning kan worden teruggevonden in uw bijgebouw. Belangrijker is echter dat de inrichting wordt afgestemd op de stijl van het bijgebouw zelf.   

Maak gebruik van natuurlijke, rustgevende kleuren (aarde- en bruintinten of pastelkleuren,…). Deze stralen rust uit, en dit is waarschijnlijk net dat waar u naar op zoek bent. Voor de vloerbekleding kiest u het best voor een vloer met een natuurlijke look. TIP: het is steeds aangeraden om een makkelijk te onderhouden tegel te kiezen. Echter kunt u ook opteren voor een outdoor tapijt. Deze zijn steeds meer in de mode en bovendien ook beschikbaar in een waaier van kleuren en kwaliteiten.

Zorg voor amusement

Voor de mannen onder ons staat een mancave wellicht ergens op het verlanglijstje. Altijd leuk om met vrienden of familie een spelletje te spelen. Hang bijvoorbeeld een dartbord of plaats misschien een voetbal- of biljarttafel. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Je vind reeds heel degelijke toestellen voor een schappelijke prijs. Leg er eventueel ook een kaart- of een Kubb spel. Op die manier hebt u tal van mogelijkheden om u naast het zwemmen ook binnen in uw poolhouse te amuseren. Plaats er ook een muziekinstallatie, muziek zorgt altijd voor een vrolijke noot. Bij een poolparty hoort toch een leuke beat?

Voorzie een keuken of bar

Een gin-tonic, pintje of een frisse cola langs het zwembad, wie houdt daar nu niet van? Met een keuken of bar in uw poolhouse hebt u alles dicht bij de hand en moet u nooit ver lopen om wat eten of drinken te halen. Zet er ook eventueel uw barbecue en nodig uw kennissen uit om er samen van te genieten.

Plaats terrasverwarmers

De bedoeling is dat u maximaal van uw bijgebouw kunt genieten. Echter kan het in de tussenseizoenen ’s avonds soms snel afkoelen. Met een terrasverwarming blijft u ook ’s avonds nog lang genieten van een gezellige zomeravond. Ze geven niet alleen veel warmte, ze brengen ook de nodige sfeer en gezelligheid met zich mee en u hoeft niet meteen te vluchten voor een fris windje.

Breng de natuur binnen met enkele planten

Zit u nog met dat ene vervelende hoekje waarvan je niet weet wat u er moet zetten? Met wat mooie planten fleurt u meteen uw hele poolhouse op en het draagt ook bij aan die rustgevende, natuurlijke look.

Nog inspiratie nodig? Wij helpen u graag met de poolhouse of bijgebouw van uw dromen te tekenen, fabriceren, transporteren en plaatsen. Vraag gerust uw gratis offerte aan. Kom ook zeker eens langs in onze overdekte showroom waar u een waaier aan verschillende modellen kunt bewonderen en u kunt laten inspireren met tal van interieurtips. Voor meer info kunt u altijd bellen naar 00 32 56 84 38 48 of stuur een mailtje naar info@ostyn.be

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek

Bezoek 7 dagen op 7 onze showroom

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project, onze realisaties van dichtbij bekijken en de kwaliteit van onze constructies met uw eigen handen voelen? Kom dan 7 dagen op 7 langs naar onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000 m² tientallen realisaties kan bewonderen! Ons team staat altijd klaar om u te verwelkomen en u te helpen met raad en daad voor de realisatie van uw droomproject. 


Deel dit artikel