Ostyn is de nieuwe naam van Veranclassic sinds 2023 Meer info

Ostyn is lid van Les Artisans belges

Een nieuw kwaliteitslabel voor Belgisch vakmanschap

Onder het motto "L'union fait la force" verenigde Ostyn zich samen met enkele andere Belgische bedrijven onder het gloednieuwe kwaliteitslabel "Les Artisans belges" (of vrij vertaald "de Belgische vakmannen") waarmee we onze Belgische vakmanschap en know-how willen promoten én garanderen in Noord-Frankrijk.

Ostyn, sinds 2023 de nieuwe naam van Veranclassic, is ondertussen al meer dan 30 jaar actief op de Noord-Franse markt en heeft in deze periode al duizenden projecten gerealiseerd in de Noord-Franse regio's. Als lid van Les Artisans belges willen we nu enerzijds onze kennis en ervaring delen met de bedrijven die zich samen met ons verenigd hebben onder dit kwaliteitslabel. Anderzijds willen we met dit gloednieuwe kwaliteitslabel tonen aan de Noord-Franse markt dat wij ons Belgische vakmanschap nog steeds hoog in het vaandel dragen als één van onze absolute sterktes. Elke constructie wordt op heden nog steeds volledig op maat gemaakt in onze eigen productieateliers te Dottenijs en geplaatst door onze eigen plaatsingdiensten die garant staan voor een perfecte service en vakmanschap tot in de kleinste details. Wij zijn trots op onze Belgisch vakmanschap dat gesteund staat op de sterke fundamenten van jarenlange ervaring én gepassioneerde vakmannen. 

De andere leden van Les Artisans belges

Naast ons familiebedrijf hebben ook De Bosbeke, Renatex, Ergodôme en Taelman zich verenigd onder het kwaliteitslabel Les Artisans belges. De Bosbeke is gespecialiseerd in eiken keukens, badkamers en interieurprojecten. Renatex is een specialist in raamdecoratie, Ergodôme richt zich op de markt van ergonomisch meubilair en bij Taelman kan u terecht van al uw elektro, keukenapparatuur, tv, audio, multimedia en telefonie. Elk van deze bedrijven onderscheidt zich in hun segment door hun familiale karakter, door hun focus op kwaliteit, door hun passie voor vakmanschap en door hun belevingsshowroom

Wij zijn dan ook trots om deel uit te maken van deze groep topbedrijven die zich verenigd hebben onder het kwaliteitslabel "Les Artisans belges". 


Deel dit artikel