Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Onze showroom blijft open tijdens de herfstvakantie

Heeft u een concreet project waarover u graag meer informatie of een gratis offerte wenst te ontvangen? Of wilt u inspiratie opdoen voor uw droompoolhouse, tuinhuis, carport, garage, cottagewoonuitbreiding of terrasoverkapping? Kom dan ook tijdens de herfstvakantie langs naar onze showroom gelegen aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. Ons team staat ook tijdens de herfstvakantie dagelijks klaar om u te informeren en te adviseren voor uw buitenproject op maat.

Tijdens de herfstvakantie zijn we elke dag open volgens onze normale openingsuren, zijnde van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Op zaterdag de ganse dag doorlopend van 9u30 tot 18u30 en op zondag van 14u tot 18u30. Enkel op de feestdagen Allerheiligen (1 november) & Wapenstilstand (11 november) zijn onze openingsuren lichtjes anders. 

Op 1 & 11 november enkel open in de namiddag

Alleen op Allerheiligen, meer bepaald op woensdag 1 november 2023 zijn we enkel open in de namiddag van 14u tot 18u30. Ook een weekje na de herfstvakantie, op zaterdag 11 november 2023, of beter op Wapenstilstand, zijn we ook enkel in de namiddag open van 14u tot 18u30.   

Herfstverlof kantoren en productie

Tijdens het herfstverlof blijft onze showroom open maar onze burelen, technische bureaus en ons productieatelier zullen in de herfstperiode gesloten en niet telefonisch bereikbaar zijn vanaf maandag 31 oktober tot en met vrijdag 3 november 2023.

Vanaf maandag 6 november 2023 is iedereen terug op post en zullen wij terug alles in het werk stellen om de realisatie van uw project tot in de puntjes uit te werken!

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  


Deel dit artikel