Onze showroom blijft de ganse zomer 7/7 open Meer info

Herfstopendeurdagen op 23 en 24 september

Wilt u inspiratie opdoen voor uw poolhouse, woonuitbreiding, pergola, carport, tuinhuis, cottage, tuinkamergarage of een ander bijgebouw op maat? Kom dan op zaterdag 23 september van 9u30 tot 18u30 en op zondag 24 september van 14u tot 18u30 naar onze herfstopendeurdagen die wij omgedoopt hebben tot onze Ostynspiration Days Autumn Edition.

Tijdens dit opendeurweekend dompelen wij onze showroom, gelegen aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, onder een gezellige herfstsfeer, verrassen wij u met verrukkelijke herfsthapjes en dwarrelen er niet alleen kleurrijke herfstblaadjes uit de lucht maar ook talrijke herfstkortingsacties op ons totale gamma aan poolhouses, woonuitbreidingen en tuinconstructies. Het ideale moment dus om inspiratie op te doen voor uw project, vrijblijvend informatie in te winnen of uw droomproject vast te leggen aan uitzonderlijke herfstcondities. 

Win een terrasverwarmer ter waarde van 699 €

Naast de vele herfstpromoties en kortingsacties die als kleurrijke blaadjes uit de hemel vallen, verloten wij tijdens onze opendeurdagen ook een design infrarood terrasverwarmer onder onze kopende klanten die een project vastgelegd hebben bij ons op 22, 23 of 24 september 2023. Deze mobiele en stijlvolle terrasverwarmer met flexibele arm zorgt ervoor dat u het ganse jaar door kan genieten van het buitenleven! Deze Infra Heat ter waarde van 699 € wordt u aangeboden door onze partner Belmondo Lifestyle.  

Maak een afspraak tijdens onze opendeurdagen

Iedereen is welkom op onze opendeurdagen, met of zonder afspraak. Wil je echter liever niet wachten en direct geholpen worden door een van onze projectadviseurs? Maak dan nu een afspraak door onderstaand online afspraakformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen.


Deel dit artikel