Onze showroom is de ganse maand mei open, ook op zondagen en feestdagen Meer info

Showroom ganse maand mei open

De maand mei belooft een prachtige maand te worden boordevol feestdagen waarop wij vanaf nu hopelijk met volle teugen zullen kunnen genieten van het prachtige lenteweer en van het heerlijke buitenleven. Droomt u tijdens één van deze lentedagen in uw tuin van een nieuw buitenproject op maat zoals een poolhouse, tuinhuis met overkapping, tuinkamer, woonuitbreiding, terrasoverkapping, cottage, carport of garage? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want onze showroom blijft de ganse maand mei 7 dagen op 7, ook op de diverse zon- en feestdagen open! Wilt u dus inspiratie opdoen voor uw buitenproject, professioneel advies inwinnen van één van onze projectadviseurs of een gratis offerte met 3D-ontwerp ontvangen van uw buitenproject? Kom dan zeker langs naar onze showroom gelegen aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs, op 10 minuutjes van Kortrijk! 

Elke zondag en feestdag open van 14u tot 18u30

Tijdens de maand mei krijgen we niet minder dan 4 feestdagen voorgeschoteld want naast de Dag van de Arbeid (woensdag 1 mei 2024) en Onze Lieve Heer Hemelvaart (donderdag 9 mei 2024), vieren we ook Pinksteren op zondag 19 mei 2024 en Pinkstermaandag op 20 mei 2024. Ook op deze feestdagen staat ons team elke namiddag van 14u tot 18u30 klaar om u te helpen en u te adviseren. U hoeft geen voorafgaande afspraak te maken en kan dus vrij langskomen. Wilt u echter zeker zijn dat er één van onze projectadviseurs voor u klaarstaat op het gewenste uur? Maak dan een vrijblijvende afspraak via deze link! Wij kijken alvast uit naar uw komst en wensen u een fijne maand mei toe! 

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u zeker zijn dat u onmiddellijk kan geholpen worden door één van onze projectadviseurs? Maak dan een afspraak in onze showroom. Om de projectbespreking te vergemakkelijken, raden wij aan om de beschikbare plannen, foto's van de locatie en detailtekeningen van het gewenste project mee te brengen naar uw afspraak.

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!