Bezoek onze zomerse opendeurdagen op 14, 15 en 16 juni  Meer info

Geniet van Batibouwcondities bij Ostyn

Vanaf zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari 2024 opent Batibouw, de grootste en bekendste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, opnieuw zijn deuren voor het grote publiek in Brussels Expo. 

Ostyn zelf is niet aanwezig op de beurs zelf maar tijdens deze beursperiode kan u ook bij ons genieten van unieke Batibouwcondities op ons totale gamma aan tuinhuizen, carports, poolhouses, woonuitbreidingen, terrasoverkappingen, garages,  tuinkamers, cottages of andere bijgebouwen op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze showroom te Dottenijs, vraag uw gratis offerte met 3D-ontwerp voor uw droomproject en ontdek onze scherpe Batibouwvoorwaarden!  

Geniet van de Renson Outdoor Acties

Als erkend Renson Ambassador, kan u ook bij ons genieten van de Batibouw acties op het Outdoor gamma van Renson. Vanaf 15 februari tot en met 15 april 2024 kan u genieten van 1.500 € excl. BTW directe korting op uw nieuwe Renson Camargue terrasoverkapping en van 750 € excl. BTW directe korting op de Algarve pergola met beweegbare lamellen. Het ideale moment dus om uw nieuwe terrasoverkapping met lamellendak vast te leggen!  

Maak een afspraak met een projectadviseur

Zou u graag meer informatie en een gratis prijsofferte ontvangen over uw buitenproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze projectadviseurs bij u thuis of in onze prachtige belevingsshowroom!  

Vraag uw gratis inspiratieboek aan!

Zou u graag inspiratie opdoen voor uw project en het verhaal achter onze onderneming ontdekken? Download dan gratis ons inspiratieboek!  


Deel dit artikel